Erg prettig
Altijd prettig geholpen. Goede service en communicatie
In 2016 hier een bmw 320d gekocht. Komen hun verplichtingen bij problemen keurig na. Ondanks dat ik ongeveer 100 km van Heersmink vandaan woon wordt er een haal breng service geboden. Keurig overleg gevoerd wat er aan de auto moet gebeuren en wat de kosten zijn. Daar kan menig autobedrijf nog wat van leren.
We hebben er lastminute een auto gehuurd. Prima service en flexibiliteit, echt klantgericht !!
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer goed,,en ik ben er goed geholpen
uitstekende service
Sinds dat ik bij de vorige auto dealers weg moest wegens stoppen van radstake Daihatsu ben ik bij heersmink terecht gekomen en die helpen mij erg goed gr klasse
Uitstekende service
Prima en betrouwbaar autobedrijf. De mensen van Heersmink komen hun afspraken na en houden je op de hoogte van de stand van zaken. Daarin onderscheiden zij zich wat mij betreft t.o.v. andere garagebedrijven.
Snelle service
Plezierig en met verstand van zaken geholpen bij het kopen van een occasion.
Zeer positief
Goed en gekwalificeerde mensen die graag hun diensten uitvoeren.
Prima service en afspraak is afspraak, altijd goed geregeld!
Prettige en vriendelijke communicatie.
Professioneel gehandeld, goede instructies bij het verhuren van de auto.