Uitstekende service

Na afspraak worden de benodigde werkzaamheden verricht

Super dienstverlening met een smile

Hartelijk dank voor de ontvangst vandaag. Gezien ik een plotselinge meeting had, is niet alleen mijn auto goed geserviced, maar heb ik ook even van de 'office' gebruik mogen maken om mijn meeting door te kunnen laten gaan. Je voelt je als klant echt thuis bij Autopunt van Herpen. Veel dank!

prima sevice

zie boven

Top garage!

Super klantvriendelijk bedrijf. Service staat voorop.

Goed en deskundig

Mijn auto had nieuwe banden nodig . Ik kon snel en vakkundig terecht en voor een eerlijke prijs.

grandioos

Ben heel netjes geholpen en alles is heel netjes afgehandeld. Zijn aardige en nette mensen die je een goed gevoel geven.

Uitstekend en professioneel advies van goed en betrouwbaar bedrijf.

Uitstekend qua service en garantie van een software probleem van mijn Q3. Netjes binnen garantie gerepareerd.

Prima service weer

Prima gedaan weekend zeer netjes bellen auto nog geen beurt nodig heeft heel eerlijk

Fijne mensen die met je meedenken

Fijn bedrijf, denken met je mee!

Tevreden

Uitstekend geholpen niks op aan te merken.

fijne betrouwbare garage, goede service en heel behulpzaam

de laatste keer deed de auto het niet meer en toen kwam een monteur thuis mijn auto opmeten en heeft hem toen gelijk meegenomen om een nieuwe accu in te zetten. Gelijk op dezelfde dag probleem opgelost. Superfijn is dat

Prettig contact rond koop prima occasion

Kennisgemaakt met Autopunt van Herpen na vinden van voor ons geschikte occasion. Afgesproken voor proefrit; zeer vriendelijk ontvangen en uiteindelijk auto gekocht. Open/transparant contact over geschiedenis auto enz.; auto inmiddels betaald en afgehaald. Zijn er blij mee!

Bandenwisselen snel geregeld

Makkelijk afspraak maken digitaal en factuur ook!

Klantvriendelijk

Snel, accuraat, deskundig en goede advies

No nonsens bedrijf dat vertrouwen uitstraalt

Vriendelijke ontvangst Duidelijke informatie zonder mooie verkooppraatjes Geen druk Kortom een bedrijf om zeker te bezoeken wanneer je in de markt bent voor een andere auto.

alles volgens afspraak

Topbedrijf!

Uitstekend!

Prima service, prettig geholpen

Mooie occasion gekocht. Prettig geholpen. Prima service en erg klantvriendelijk.

Snelle behandeling zeer vriendelijk en zeer goed behandeld worden

Een goed en vakkundig bedrijf

Ik word altijd vakkundig geholpen en de communicatie over reparaties/kosten ed. is altijd duidelijk. Een erg prettig bedrijf voor al mijn auto onderhoud.

Hele goede service!

Heel goed geholpen, door garantie, problemen kostenloos opgelost. Top autobedrijf met hele fijne service!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel. Als klant wordt je op de hoogte gehouden van het onderhoud. Er wordt altijd overleg gepleegd over wat noodzakelijk is aan onderhoud en wat de kosten hiervan zijn.

Uitstekend bedrijf

afspraak maken zeer eenvoudig on-line, bevestiging volgt automatisch. deskundige vakmensen.

Als heel prettig ervaren.

Heel vriendelijke verkopers. Goede uitleg. Goede service.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum