ls altijd: prima.

Bandenwissel snel en accuraat. Prima service. Aanbevolen.

Weer prettig geholpen

Zoals altijd weer prettig geholpen, ondanks dat ik de auto pas tegen het eind van de ochtend bracht. Ik rijd weer netjes op de zomerbanden

goed en geweldig behulpzaam

ik word goed geinformeerd en de afspraak waren goed nagekomen. Ik was echt tevreden over hun.

uitstekend

altijd correct en behulpzaam

Top service!!

Fijne garage met goed personeel. Komen afspraken na en kosten zijn vooraf duidelijk.

Zojuist opnieuw gekozen voor een occasion bij Autopunt van Herpen!

Onze vorige doet het nog als een zonnetje, ook in onderhoud bij Van Herpen. We moesten voor de gezondheid echter van handgeschakeld naar automaat. Met de zeer gunstige inruil waren we extra blij met de KIA Niro die ook nog eens EcoHybrid is, dus geen uitstoot binnen de bebouwde kom. Dat is een mooie bonus!

Super hoe ik geholpen ben .

Het is het volle vertrouwen wat ik heb in de hele organisatie.En altijd vriendelijk geholpen.voor mij als alleen staande is dat een goed gevoel.thanks daar voor .

Degelijk bedrijf met duidelijke voorwaarden

Duidelijke informatie bij verkoop. Maakt betrouwbare indruk. Service prima in orde.

Goed!

Wij hebben vorige week een auto gekocht en de eerste indruk is goed. Nu afwachten hoe de overdracht gaat, maar dit zal ook geen probleem opleveren aangezien de eerste indruk heel goed was. Tot nu toe een aanrader.

Ben pas klant en voel me direct thuis.

Denkt direct mee met de klant

Prima contact en service!

Zie bovenstaande.

Snel geholpen

Mijn ervaring is dat ik snel geholpen ben en er werd met mij meegedacht.

Super service

Auto gebracht voor onderhoud en het uitdeuken zonder spuiten van een paar kleine deukjes. Super vriendelijk geholpen, leenauto meegekregen en auto weer als nieuw teruggekregen. Dik tevreden!

Aanrader

Proefrit afgesproken, alles was prima geregeld. Vriendelijke ontvangst. Auto gekocht.

Erg leuke ervaring

De verkoop en inruil verliep erg ontspannen. Alles werd duidelijk uitgelegd. De inruilprijs was ook realistisch. Vlotte communicatie. Binnenkort nog de auto ophalen en dan vertel ik nog meer.

Fijne garage net vriendelijke mensen en goede auto's

Nu al 6x een auto gekocht met het gezin. Goed contact en twvreden over de gekochte auto's. Goede service en garantie. Alles word netjes en goed opgelost. Nu wachten op nummer 7 die komt volgende week.

Direct geholpen bij een calamiteit, super fijn.

Top bedrijf kan ik iedereen aanraden, hopelijk wordt het dan niet te druk, maar proberen kan altijd.

Vertrouwd en prima service zoals altijd!

Heb inmiddels mijn leasewagen ook in onderhoud en dat bevalt prima! Er wordt goed gecommuniceerd met zowel mij als de leasemaatschappij. Erg prettig en ik blijf zeker komen!

Prachtige auto’s eerlijk en perfect geholpen

Wij hebben er een Kia Niro gekocht geweldig leuk en goed geholpen fijne mensen. Auto’s zien er prachtig uit voor een goede prijs Kom hier zeker weer.

adequaat, deskundig en klantvriendelijk

Mijn auto bij van Herpen gekocht en sindsdien in onderhoud en altijd een tevreden klant gebleven.

zeer klantvriendelijk, duidelijke goede service

Goede service. !

Vriendelijke en vakkundige wijze waarop ik geholpen ben.

Vriendelijk ontvangen en alle vragen beantwoord die er waren.

eerste kennismaking smaakte naar meer

probleem met ruitenwisservloeistof adequaat en tegen bijzonder lage kosten opgelost

Uitstekend zoals altijd!

Ik kon meteen de auto van mijn vriendin brengen voor een klein probleempje, de volgende dag was hij al klaar. Altijd vriendelijk en perfecte service.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum