Ik ben heel tevreden over Autopunt van Herpen

Keurig afgewerkt

Keurig afgewerkt

Uitstekende service

Klantvriendelijk, goede uitleg reparatie, kosten indicatie voor reparatie en overleg hoe en waarom uit te voeren. Alle tijd om vragen en onduidelijkheden te bespreken

Onverwachte reparatie.

Auto onverwachtse reparatie aangeboden. Bleek dat het toch wel een ingrijpende reparatie werd maar via goede communicatie en geregeld tussendoor werken aan de auto toch netjes gerepareerd.

Prima!

Men is klantgericht, houdt zich aan gemaakte afspraken en de auto loopt weer als een zonnetje.

Goed overleg en service

Altijd goede service

Onze ervaring met Autopunt Van Herpen is enorm goed, altijd vriendelijk, goede service, en ze denken met je mee. Kortom wij bevelen dit bedrijf echt aan!

Perfect opgelost

Probleem met de auto perfect opgelost. Reparatie wel duur maar de auto is het nog waard.

Perfect opgelost

Prima service!

Auto werd provisorisch gerepareerd totdat de juiste onderdelen waren ontvangen. Vriendelijke service!

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Professioneel, vriendelijk en echt met het doel de klant tevreden te stellen en een mooie goede auto te leveren tegen een nette prijs.

uitstekend en bednkt voor de leenwagen

uitstekend

Vriendelijke service

Vooralsnog goed

Omdat ik pas sinds enkele weken bij deze garage kom heb ik nog niet veel ervaringen. Tot op heden ben ik als klant prima geholpen. Service is goed en afspraken worden nagekomen.

Als altijd professioneel en efficiënt

Snel geholpen, super service!

In eerste instantie had ik Autopunt van Herpen de opdracht gegeven mijn stuurhuis te vervangen, de kosten daarvan zouden zeker hoger dan €700 uitvallen. Dankzij de oplettende monteur bleek het echter een reparatie van een paar tientjes te zijn aan de slangen en aan het reservoir van de stuurpomp. De oorzaak van de ellende was snel verholpen, en ook nog een heleboel geld uitgespaard. Tevreden klant!

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum