Een auto gekocht, reeele verkoop. Niet opdringerig, gewoon duidelijke info. Met aflevering rustig de tijd voor uitleg van de opties.

Skoda Octavia occasion gekocht hele mooie auto

Mooie Skoda Octavia gekocht bij Autopunt van Herpen. Erg tevreden over de communicatie, auto volgens afspraak netjes afgeleverd. Erg blij met onze nieuwe auto!

prima geholpen

Correct en netjes geholpen en goed advies gekregen

Mooi net bedrijf

goed behulpzaam

Ik word meteen geholpen met probleempje van mijn auto. Er wordt ook meteen gemaakt. Nu is alweer in orde. Het is maar kleine ding.

Top service

Service waar je blij van wordt. Alles volgens afspraak geregeld. Helemaal goed

Fijne garage met vriendelijk ontvangst.

Goede inruil prijs gekregen en koop van de Audi Q2 was snel gesloten.

Super service!

Service van begin tot einde. Alles werd netjes uitgelegd. Helemaal top!!

Top Service

Zeer goed geholpen

Top, klantvriendelijk

Duidelijkheid in wat verwacht kan worden. Heel vriendelijk en klant gericht.

Prima service, aardige medewerkers

Mooie auto gekocht, goed begeleid en ruim de tijd gekregen voor proefritten en vragen. Werd aanbevolen door een vriend, en alles zeer goed bevallen. Inmiddels pas een maand aan het rijden, maar heerlijke auto nu al.

Top Service

N bedrijfsauto van ons had n kapotte koplamp. Was binnen 10minuten verholpen, chauffeur klaagde dat hij zn koffie nog niet eens op kon drinken... :) Top service, goede prijs, mss toch eens over het onderhoud gaan praten. Bedankt van Herpen, ouderwets goed! (is wat ik steeds meer mis bij de grote bedrijven)

snel en proberen altijd tot een op lossing

iedereen doet zijn best en ook meteen vervangend vervoer

Goede service en bij problemen gaan ze tot het opgelost is.

Prettig, hulpzaam en vriendelijk.

Tot op heden is alles naar wens.ik vertrouw er op dat dat zo blijft.

Mooie autozaak. Zeer fijne en vriendelijke medewerkers.

Open en eerlijke zaak. Goede service.

prima service

zie boven

Fijne ervaring

Snel en vriendelijk geholpen.

Tuuttuut werd direct en efficiënt geholpen. TOP

Kwam even vragen wanneer er een nieuwe lamp in mijn bolide gezet kon worden......"nu" Dat is een heel prettige ervaring

Een fijne garage met deskundig en vriendelijk personeel!

Een prettige service!

Super service en betrouwbaar

Altijd vriendelijke medewerkers. En top service, of het nou gaat om meedenken in planning, een leenauto etc. Goede uitleg over wat er moet gebeuren aan de auto. Eerlijke prijzen, betrouwbaar bedrijf!

Prettige goede service

Nvt

Goede service.

Altijd goede service, en je wordt altijd vriendelijk geholpen

Geen problemen, lieve aardige mensen die mijn auto in orde houden

Goed en correct geholpen

Vriendelijk en professioneel geholpen. Geven de vrije ruimte om de occasion zelf te inspecteren en een proef rondje te rijden. Prettige omgeving om een goede en betrouwbare occasion te kopen. Ze proberen de occasion zo goed mogelijk af te leveren aan de klant.

Sassenheimseweg 76

5258 HL Berlicum