Goede Service, receptionist altijd even vriendelijk.
Ben altijd zeet tevreden over de service van dit bedrijf. Komen hun afspreken na en bellen altijd voor bijzonderheden.
Hheb je nog het gevoel dat je echt klant bent en ze laten ook merken dat ze het waarderen dat je klant bent. Prettige receptie en verkoper.
tevredenheid
Vriendelijk en deskundig personeel. Ik kan camperaars dit bedrijf van harte aanraden.
kleine beurt plus auto trilde
Altijd even vriendelijke en familiaire sfeer, goede technische verzorging van de camper, vochtcontrle, APK. Uitleg over rekening prima.
Uitstekend, zelfs auto opgehaald en thuis gebracht
Al vele jaren klant,met grote tevredenheid.vriendelijk .
Bij autobedrijf v.d. Heuvel wordt er met de klant meegedacht; bijv. worden bij een reparatie de kosten niet te hoog of is het nog financieel verantwoord een reparatie uit te voeren, zonder aan de kwaliteit of veiligheid te tornen. Bijzonder tevreden dus, een vertrouwd adres.
Zeer vriendelijke mensen, koop hier al jaren mijm auto vanwege de uitstekende service.
Prima. Persoonlijk en denken mee.
Dit bedrijf staat 100 procent achter de klanten Je kunt zeer goede afspraken mee maken. Het is een lust voor de auto
Ik vind dat autobedrijf Van Den Heuvel altijd klaar staat voor zijn klanten en netjes en correct te woord wordt gestaan. Ook bijde service en aankoop van je auto wordt je behandeld zo als het hoort en wel de klant is koning . Ik ben super tevreden over autobedrijf van Den Heuvel ga zo door
Zeer goede en vriendelijke service
Vriendelijkheid, service, deskundigheid, prijs, kwalitiet, duidelijkheid enz.
tijdens winkelen 8 km. over de grens (ALDI Kranenburg), gaf de boardcomputer aan dat de autom.versnelling buiten gebruik was.... ANWB wenste niet langs te komen, i.v.m. geen buitenlandservice (ca. 37 jaar ANWB-lid!). Tel.contact opgenomen met FIAT Garage v.d. Heuvel in Druten, die \'slagvaardig\' en \'probleemoplossend\' auto met oplegger heeft opgehaald en mechanische DUO-logic versnellingsunit - met garantie - heeft vervangen. Tijdens de reparatie kreeg ik een vrijwel nieuwe \'leenauto\' mee.... Kortom; hulde voor dit servicegerichte bedrijf !