Geweldig service

De garage is niet direct in de buurt van mijn woonplaats maar ik heb het er graag voor over om daar naar toe te rijden! Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam. En zeer snelle service!

Goed geholpen Alles gedaan wat afgesproken is. Als toetje mijn wagen helemaal gepoetst. Super wat een mooie service

Hele goede service Heel vriendelijk personeel. En een mooie schone auto weer terug naar een onderhoud beurt

Prima geholpen

Ze hebben aandacht voor je. Helpen waar ze dat kunnen. De auto rijdt weer prima. Bovendien schoon gemaakt van binnen en van buiten. Ik ben heel tevreden , maar laat wat ruimte over( sterren) dan kun je altijd nog meer vebeteren.

Weer een top service!!

Alles wat nodig was super netjes uitgevoerd en alle afspraken nagekomen. Auto moest naar de poetser vanuit Beter Rijden. Zelfs dat hebben ze voor me geregeld zodat ik niet op en neer hoefde. Thx mannen en vrouwen van Beter Rijden!

Altijd Top

Service, vriendelijk en kennis !!!

Beterrijden maakt het weer waar mbt elektrisch rijden. De boordcomputer van mijn Zoe was defect(vocht door eigen toedoen met poetsen..) . Reparatie ok en kosten vielen ook mee.

snel en behulpzaam

juiste vakkennis en medewerkers geven altijd een goed gevoel.

Kapotte dynamo vrijwel meteen vervangen.

Fijn dat ik na twee dagen weer kon rijden, snelle en goede service.

Top, As always

Weer zeer tevreden. Niet anders gewend!!

Fijne service

We hebben een occasion gekocht en zijn super geholpen. Alle puntjes die we graag wilde, pakte ze zonder problemen aan! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en iedereen is super vriendelijk.

Uitstekend geholpen.

Ik heb heel tevreden over de service. Alles is netjes geregeld en de communicatie is goed.

Prettig/zakelijk/correct, kortom goed!

Heb wel een suggestie, nl. in uw presentatie vermeld u Nuenen als vestigingsplaats. Het is echter Gerwen(nabij Nuenen). Dan is het veel eenvoudiger u zonder navigatieondersteuning te vinden!

super staan altijd voor je klaar

auto kapot, wordt netjes opgehaald en snel klaar. heel blij met deze garage

Perfect geholpen zoals altijd

TOP service, kwaliteit én garantie.

Meedenkend, correct, afspraak is afspraak en goede prijs kwaliteit verhouding.

geweldige service

altijd goed bij beterrijden, auto netjes gehaald en gebracht, nog even schoongemaakt. helemaal top

Goede service, tegen prima prijzen

Altijd goede service, tegen goede prijzen

Al jaren betrouwbaar ook met elektrisch rijde

Nooit teleurgesteld

Geweldige ,Service

TOP Bedrijf

Goede voorlichting en tussentijds o erleg

Afspraak wordt goed nagekomen en vooraf werden de opgelopen kosten besproken. Prima service

Wederom prima!

Alles ok: snel en duidelijke uitleg over uitgevoerde reparatie.

Het lijkt wel familie

Perfect, niets aan toe te voegen

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen