Hele fijne service

Hele fijne service waarbij de auto thuis opgehaald wordt. Goede communicatie, auto is heel netjes schoongemaakt.

Geweldige service

Beter rijden geeft me nIet alleen de “gebruikelijke” goede service rond APK, checks et cetera, maar blijft ook meezoeken naar de beste oplossing als er een probleem is waarvoor geen eenvoudige oplossing te vinden is! Top

weer prima geregeld!

fijn bedrijf, vriendelijk en behulpzaam en vervangend vervoer!

geweldig altijd goed en klant vriendelijk

heel goede monteurs klant vriendelijk betrouwbaar

Fijne ervaring

Goede en snelle service!! Zeer vriendelijk!

Goede service en kwaliteit

Al jaren vaste klant.

Met mijn auto al jaren een goed en plezierig kontakt.

De verplichte keuring elk jaar prima. Plotselinge problemen worden goed opgelost. Het is ook prettig voor ons ouderen dat deze garage in Gerwen is.

Behulpzaam Vriendelijk Eerlijk

Toppie

Ervaren medewerkers die niet te beroerd zijn om iets extra's te doen, kom er al jaren en het bevalt goed.

Altijd correct

Goede service van een lokale ondernemer

Duidelijke uitleg wat er gebeurt is met de grote onderhoudsbeurt van mijn auto. Er is nog een nieuwe afspraak ingepland i.v.m. een specifieke reparatie.

Prettig geholpen

Ik ben weer prettig geholpen

Service met hoofdletter S

Duidelijk, snel, eerlijk en zonder poespas. Een slogan die hier absoluut van toepassing is; “Behandel de klant zoals je zelf behandeld wil worden”

Snelle service

Snelle en vriendelijke service op inloop bij een kapotte lamp. Kom heel snel weer veilig op weg.

Zeer vriendelijk geholpen; alles netjes afgewerkt en gedocumenteerd.

Afspraak kunnen maken op korte termijn. Voordat duurdere ingreep gedaan werd eerst telefonisch overlegd. Kortom zeer tevreden.

Afhandeling, ver beneden peil!!

Ik zal deze week de foto's sturen zoals ik mijn auto heb terug gekregen na een grote beurt plus APK. Dit is nu de tweede maal dat ik men auto op zo een manier terug heb gekregen na een grote beurt, zelfs de onderhoudskaart niet ingevuld en het service kaartje is nog van 2021? Ver beneden peil, terwijl het onderhoud zelf zeer goed is gegaan en ook hebben gebeld met de eventuele gebreken die er aan gedaan moesten worden. Had beter zelfs wat euro's er tegen geklapt om hem netjes te maken!!

Wordt goed afgehandeld. Vriendelijke eigenaar. Leenauto. Goed overleg. Goede service. Prima.

Beterrijden is voor mij een betrouwbaar autobedrijf met kundig en meedenkend personeel!

Tevreden

Vriendelijk ,en zeer goed geholpen.

Prima, goed geholpen

Aardige mensen, snel geholpen

Autosleutel afgebroken.

Beter Rijden heeft op een snelle en tegen een redelijke prijs voor een nieuw exemplaar gezorgd.

Fijn bedrijf, gerund door goei volk

Heel vaak heb ik het gevoel gehad afgezet te worden als ik mijn auto naar de garage bracht. Bij "Beterrijden" heb ik dat gevoel niet. Tuurlijk, ook daar kost onderhoud geld maar ze zijn transparant en doen niets zonder overleg.

Uitmuntende service

Met mijn oude auto kon ik niet meer rijden. Ik heb toen bij Beterrijden een andere gekocht. Ze hebben de nieuwe gebracht en de oude meteen meegenomen. De vrijwaring kreeg ik via de mail en het nieuwe kentekenbewijs lag 2 dagen later in de brievenbus. Al met al, super goede service!!!!

De werkwijzen. en plan van aanpak werd goed met ons doorgenomen ze komen hun afspraken goed na. Het personeel is vriendelijk. Alles goed en netjes afgeleverd

Goede Service

Het probleem aan mijn auto is professioneel en snel gemaakt. De klantvriendelijkheid en service was optimaal

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen