Goed werk gedaan, met aanvullende tips

Auto apk en onderhoudsbeurt laten geven, weer netjes schoon terug

Geduldige mensen die uitstekend uitleggen hoe ze het probleem gaan oplossen

Geweldig opgelost

Een rammel hoorbaar sinds de aankoop. Verschillende keren naar laten kijken maar steeds niks kunnen vinden. Voorstel; second opinion bij de originele dealer. Euvel gevonden en naar alle tevredenheid netjes opgelost door “beter rijden” zelf. Héél fijn !!!!! Dankjewel Patrick!!

Goed en vriendelijk geholpen

We worden altijd correct, vriendelijk en goed geholpen.

Helemaal Top !

Service niet te evenaren !!!

snelle service, makkelijk dichtbij

goede service

Top bedrijf!

Patrick heeft ons wederom enorm geholpen!! Super!

Er wordt gedaan wat ze beloven

Helder verhaal door vriendelijke Loet die in de transactie doet wat hij beloofd.

Heldere afspraken vooraf en uitstekende service

Prima service met duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Communicatie verliep goed.

Een hele fijne garage waar je als mens wordt behandeld. pluspunten: veel vakkennis, heel klantvriendelijk, en heel belangrijk goedkoper dan in andere garages!!

Betrouwbaarheid

Altijd erg betrokken personeel. Duidelijke boodschap en erg meedenkend in oplossingen. Uitstekende garage!

Heel snelle en accurate APK-keuring en tevens jaarlijkse onderhoudsbeurt

Zeer tevreden den over behandeling en denkelijk ook over onderhoud van de auto .

Gewoon goed, prettig en betrouwbaar!

Gewoon goed, betrouwbaar, persoonlijk en prettig!

goede service

Goed en flexibel, ook kwa haal en breng service.

Goede service.

Vriendelijke en goede service.

Zoals gewoonlijk alles weer super geregeld

Jaarlijkse onderhoud aan de auto gehad, duidelijke rekening, auto ook nog netjes gewassen, dit blijft een bijzondere en fijne, betrouwbare garage. Een aanrader.

Prima!

I purchased my car in this showroom and I am extremely satisfied. The car was in excellent condition at the time of purchase and drove across half of Europe for seven months without any problems. The staff was professional and courteous, making the entire shopping experience pleasant. I highly recommend this showroom for the quality of the cars and the impeccable service. A thousand thanks!

Altijd meer service dan verwacht

Na de onderhoudsbeurt, auto terug gewassen en uitgezogen En niet te vergeten met een knipoog een doosje pepermuntjes toe Top garage

Goed gevoel bij eerste kennismaking.

Goede prijzen ook voor inruil. Efficiënte afhandeling. Aanbeveling voor iedereen.

Elk jaar weer topservice

Jaarlijkse APK en een beurt, weer super netjes geholpen, er wordt eerlijk gekeken en overlegd wat er echt nodig is, en wat nog wel even kan wachten. Professioneel, fijne communicatie, haal en breng service, vakmensen! Helemaal fijn, zoals altijd. Kunnen we er weer een jaar tegenaan. Bedankt@Beterrijden!

Altijd behulpzaam, met ook een luisterend oor

Als ik zit met problemen met mijn auto, hoe klein of groot , word er altijd naar me geluisterd. En geven mij dan ook altijd daarin goed advies. En kijken we samen naar een oplossing.

Prima service.

Sympathiek en vakkundig personeel.

een heel fijne all in ervaring.

een heel fijn bedrijf, uiterst vriendelijk en mee denkend. Geeft een vertrouwd gevoel. Zijn er bijzonderheden dan wordt er overlegd wat te doen. Ik ben zeer tevreden.

alles goed niks te klagen

perfect

Betrouwbaar en meedenkend bedrijf

Ik ben nu al een aantal jaren klant en ben erg tevreden. Het is misschien niet het goedkoopste adres maar kwaliteit mag betaald worden. Je zult hier niet beflest worden. Dat is ook wel belangrijk. Kortom, betrouwbare en goede zaak.

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen