Alweer een goed geregelde APK keuring ,met uitstekende service

Alweer een goed geregelde APK keuring ,met uitstekende service

Zie omschrijving.

De beurt, bijkomende reparaties, apk en het telefonisch gesprek zijn uitstekend behalve de poetsbeurt, die laat zeer te wensen over deze keer! De auto was over het algemeen aan de binnenkant nog best vies/vuil en de kofferbak ook. Dit verdient geen schoonheidsprijs en had het beter zelf kunnen doen achteraf omdat de auto van binnen en de kofferbak leeg was. Ik hoop bij de volgende beurt dat dit wordt rechtgezet. Mvg Louie

Nette en betrouwbaar autobedrijf

Afgelopen week voor de derde keer een auto gekocht. Zegt voldoende!

Prima en snel geholpen!

De reperatie van de koppeling werd binnen een week ingepland en uitgevoerd tegen zeer redelijke prijzen. De service is prima

altijd betrouwbaar en heel goed

ik kom er al meer dan dertig jaar en altijd goede en vriendelijke service goede monteurs prima service en goede prijs

goed geholpen

met duidelijke uitleg wat wat er mankeert aan de auto

Zeer klantvriendelijke en deskundige benadering .

Winterbeurt en bandenwissel op de traditioneel snelle en doelmatige wijze verricht . Of euvel met veiligheidsgordel verholpen is moet de komende tijd blijken , maar gezien de ervaring bij problemen met de auto in het verleden heb ik daar alle vertrouwen in .

Geweldige service

Goed en snel geholpen. Goede en vriendelijke service.

Geweldig en goede service

Geweldig geholpen auto netjes thuis opgehaald en weer terug gebracht.

Super vriendelijk en kundig

Vriendelijke medewerkers, super service.

Always a good service

So far I always have a good experience here. They know what they are doing. Always welcoming.

• Would you recommend us? Yes

Snelle actie

Ik kwam onaangekondigd daar met de vraag of het probleem met mijn auto dezelfde dag geregeld kon worden. Ook graag een leenauto;-). Ze dachten optimaal met mij mee en het werd dezelfde dag nog in orde gemaakt. Top service!

Prima service verlening

Vriendelijk, helpend, leuke mannen.

Een eerlijk advies, goede service in combinatie met klantvriendelijkheid van het hoogste niveau maakt dat ik iedereen deze vakmensen kan aanbevelen.

Perfect gerepareerd.

Het deukje uit mijn spatbord hoefde niet perfect gerepareerd te worden i.v.m. Inruilen andere auto. Was ook blinkend schoon. Was heel blij.

Ik ben uiterst tevreden.

Het is makkelijk om een passende afspraak te maken voor een beurt en de apk-keuring. Er was vooraf overleg over het vervangen van 2-banden. Ook is de auto zowel aan binnen en buitenzijde keurig gereinigd.(spic en span)

Vertrouwd en klantvriendelijk

Klantvriendelijk en komen afspraken na!

Snel en goed geholpen.

Stukken aan de auto. Kon meteen terecht. Auto is tussendoor snel gerepareerd.

Prima service, betrouwbaar adres

Afgelopen week een andere auto aangeschaft. Kon hem een dag later al halen. Geen extra kosten. We hebben het papierwerk in orde gemaakt onder het genot van een cappuccino (twee zelfs). Vriendelijk geholpen en netjes behandeld. Hier ga ik graag nog eens terug.

Vriendelijk en gemaakte afspraak goed nagekomen.

Komen afspraken ook echt na. Geven goede service en waren erg vriendelijk.

Zeer Vriendelijke Benadering

We gingen kijken voor een Renault Twingo we haden een Renault Scenic in te ruilen we werden heel vriendelijk te woord gestaan onder het genot van een kopje Capuchino door Marc Cox hij nam alle tijd en zijn het eens geworden de auto had een paar puntjes geen achter ruitenwisser dashbord kastje werkte niet goed bumpers mat maar toen we de auto op gingen halen waren die allemaal opgelost en was de auto perfect voor zijn leeftijd (2002) ik had nog een Smart die ik wilde verkopen ook daar zijn we het over eens geworden al met al PRIMA SERVICE ook voor het onderhout blijven we bij deze garage terug komen Marc Cox Bedankt voor de vriendelijke service

Super service

Het bedrijf geeft een uitstekende service en denkt heel erg met je mee.

Top service

Fijne communicatie, goede service