Kwaliteit en betrouwbaar

Duidelijke communicatie omtrent onverhoopte kosten tussendoor, snel een afspraak, vriendelijk personeel!

Altijd prima

Ok

Excellent

Uitstekende en snelle hulp; zowel voor reparaties als onderhoud. Zelfs een compleet gewassen bus teruggekregen. Uiterst tevreden

Grandioos

Klasse service, hoge betrouwbaarheid met een vriendelijke lach

Fijne garage met kundige mensen

Fijne garage met kundige betrouwbare mensen.

Prima geholpen!

Zeer goed en duidelijk geholpen.

goede service , goede uitleg

Naast APK-keuring ook jaarlijkse onderhoudsbeurt tegen redelijke prijs .

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooi aanbod en redelijke prijzen. Heel flexibel in proefrit maken en inruil.

Eerlijk advies, vriendelijk en meedenkend

Er werd volop tijd genomen. Kreeg eerlijke prijs voor in te ruilen auto. Mooi bedrijf en gekochte auto ook prima geprijsd. Eigenaar Patrick geschikte vent. Prettig zaken doen

Een vd betere garages, met aandacht voor de klant

Koelproblemen met de auto, net voor de vakantie. Mocht geen meter meer rijden. Auto opgehaald en binnen 2 dagen reed ik weer op naar het vakantie adres.

Goed en snel

Veel ervaring en goede service

Degelijke, snelle en klantvriendelijke service

Al jaren vaste klant en nooit teleurgesteld in de service, het onderhoud of de aanschaf van een auto. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ondanks een meningsverschil is e .e.a goed opgelost!!

Top garage

Iedere medewerker is zeer klant gericht en correct in de afhandeling van onderhoud. Gratis halen en terug breng service na onderhoud, wat een luxe! Mijn auto rijdt heel wat garages voorbij om bij Beterrijden te komen.

Goede service!

Goede service en klantvriendelijk.

Ze luisteren naar je wensen, zijn erg service gericht en prijs kwaliteit verhouding is prima.

Hele fijne en duidelijke service

Een aantal jaar terug heb ik mijn auto gekocht bij autobedrijf Tonnie van der Heijden. Sindsdien regelmatig teruggekomen voor apk en beurtjes. Ze leveren mij altijd goede service waarover duidelijk wordt gecommuniceerd. Afgelopen week mijn auto laat in de middag afgezet voor een grote beurt, een nette leenauto meegekregen en een dag later mijn auto weer piekfijn in orde meegekregen. Ze hebben 'm zelfs van binnen gestofzuigd en door de wasstraat gehaald, topservice!

Hoogst persoonlijke topservice!

Alles tot in de puntjes geregeld. Beterrijden denkt altijd mee en geeft de beste opties op basis van je wensen en mogelijkheden. Ga hier met veel plezier naartoe en rijd altijd met een goed en veilig gevoel weg. Topservice!

Vriendelijke service

Een garage die met je meedenkt in het vooruit zien van je auto...

Zoals gewoonlijk perfecte service, auto weer in topconditie

Onze auto weggebracht voor keuring en complete reiniging binnen en buiten. Toen we hem kwamen halen zag hij er weer als nieuw uit. Zeer veel aandacht voor detail tot in de puntjes uitgevoerd.

100% klantgericht en meedenkend, top bedrijf

Een echte aanrader als je op zoek bent naar een vakkundig bedrijf,

kwaliteit en goede service

Een moeilijke reparatie goed uitgevoerd en een nette aflevering na de reparatie.

Goede afwerking

Goed op 1 puntje na als iemand afspreekt moet hij ervoor zorgen dat hij er zelf is het heeft mij stress gegeven op de weg dat vond ik niet fijn

Ze staan altijd voor je klaar !

Te pas en te onpas komen wij aanzetten maar we worden altijd voorkomend behandeld

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen