Service gericht. Duidelijke uitleg.

Goed, duidelijk, service gericht.

overweldigend

Alert, snel en betrokken. Mooi bedrijf met fijne mensen!

Service zoals je ze nog maar zelden ziet

Ik wilde mijn huidige auto vervangen tegen een nieuwere. Heb mijn wensen bij Beter Rijden (Patrick) neergelegd en hij is voor mij op zoek gegaan. Dit alles heb ik als zeer prettig ervaren. De auto die hij gevonden heeft kon ik voor een markt conforme prijs kopen en kreeg daar nog 6 maanden garantie op. Hieruit spreekt vertrouwen en dat is belangrijk bij de aanschaf van een auto.

Mooie auto bij Patrick op de site gezien. Na telefonische afspraak een proefrit op locatie gehad. Auto is exact zoals hij had beschreven en is inmiddels keurig netjes thuis bij mij afgeleverd. Super bedrijf, beste Patrick ga zo door.

Super service

Super service

snelle en goede service

de winterbanden waren op voorraad en zijn er binnen een dag opgelegd

Goede service en snel geholpen

Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd en euvel mbt irritant geluid opgelost. Hiervoor wel terug gemoeten omdat onderdeel bij Volvo niet op voorraad was. Maar nadat het binnen was netjes gebeld en dezelfde dag nog gemonteerd. Top!

Precies wat een klant zich wensen kan.

Transparant en correct

Heel positief.

Ik werd goed geholpen, goeie service.

Al jaren een betrouwbare garage

Betrouwbaar en fijne service

Fantastisch!!

Al jaren vaste klant en onwijs tevreden!voor ons de beste garage die er is!

Betrouwbaar

Ze zijn wat groter geworden, daardoor professioneler, heeft voor- en nadelen. Vriendelijk personeel. Kan altijd leen auto krijgen, zodat ik weer naar huis kan.

Duidelijk en helder wat de kosten zijn

Onze auto is Zelfs van binnen en buiten schoongemaakt...fijne service! Goed overleg en uitleg wat de kosten gingen worden.

afspraak gemaakt en netjes alles gemaakt en gepoetst fantastisch

een garage die meedenkt en goede info geeft van hoe en wat er gedaan is tegen een redelijke prijs klasse.

Goede service en snel geholpen

Geweldig dat verdient een goede aanbeveling

Vakkundig en goed geholpen.

Ik ben vriendelijk en goed geholpen. Ben blij met mijn aankoop.

Prettig contact en betrouwbaar service.

Top!

Snelle afspraak te maken en korte wachttijd tijdens de werkzaamheden.

Fijne persoonlijke service.

Hele goede professionele service

Professionele monteurs en een vriendelijke service. Zowel bij aankoop, verkoop en ook het onderhoud van de auto zeer goede ervaringen mee.

Uitstekende garage, prima service

Uitstekende garage, nette afhandeling, prima servixe

Ondanks corona fijn geholpen!

Ondanks corona zijn wij erg fijn geholpen! Hebben een proefrit op locatie kunnen maken en hierna meteen de auto kunnen kopen en meenemen. En helaas konden we niet in de showroom wachten, maar we hebben alsnog een bakje koffie gekregen voor in de auto/buiten :)

Kundig, transparant, betrouwbaar

Ik kon de vlgd dag al terecht om een storing in mijn auto na te laten kijken. Toen ik aangaf dat ik mijn auto snel weer nodig had, werd er meegedacht en kon mijn auto op tijd worden gerepareerd. Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd en zijn zeer klantvriendelijk!

Super klant gericht

Mijn ervaring is zeer positief zeer klantgericht

Zeer tevreden!

Top bedrijf!!!

Weer super geregeld

Bandenwissel gehad, maar hebben als extra service ook even de vloeistoffen na gekeken en aangevuld. Topservice.

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen