Klantvriendelijke, persoonlijke, professionele service

Klantvriendelijke, persoonlijke, professionele service

Uitstekend!!

Hele fijne garage,aardige mensen! Goeie service,staan meteen voor je klaar! Ook al woon ik in Uden,ik rij er graag voor naar Gerwen!

goede service

emissie storing uitlezen en een goed advies geven wat te doen.

Prettig service

Aangenaam

oplossingsgericht, vriendelijk en vakkundig, waarbij de klant centraal staat

Zeer positief ! Een fijne garage die ik iedereen kan aanbevelen.

al jaren tevreden klant, ook nu weer over de jaarlijkse onderhoudsbeurt

zie boven

Goede service prettige mensen

Zie hiervoor

Echt niet normaal zo geweldig...

Nee geintje, prima service en meedenken met me om niet te hoge onnodige kosten te maken. Fijn bedrijf.

Volop verbetering op alle vlakken ten opzichte van mijn vorige garage.

Prettig contact en een snelle eerlijke offerte en reparatie van mijn auto. Heb gemerkt dat meerdere garagemedewerkers zijn uiterste best doen om adequaat de klant te helpen, er word nog moeite voor je gedaan en gewaardeerd dat je gebruik maakt van hun diensten. Toen ik bij de de auto kwam en instapte zag ik ook dat deze van buiten en binnen was gereinigd. Top zoals ik en de auto behandeld zijn.

Vakkundig en snel geholpen!

Altijd vakkundig en snel geholpen. Goede planning. Goed persoonlijk contact.

Zeer goede kennis en snelle service

Zeer goede kennis en snelle service

Klus geklaard

De accu is vervangen, echter de afdekklep die op de passagiersstoel lag was niet teruggeplaatst.

Het maximale gedaan

Snel goed voor een redelijke prijs ! Wat wil je nog meer.

goed en vriendelijk personeel

nvt

Altijd goed!

Altijd goede service!

2 woorden: Gewoon top !!

Ben al jaren klant en altijd tot de dag van vandaag, naar volle tevredenheid geholpen en geadviseerd. Heel professioneel, heel vriendelijk en tegelijkertijd ook heel gemoedelijk. Nemen alle tijd voor je, ook voor een gezellig praatje, ook als het druk is. Je bent en voelt je totaal geen nummer. Mocht er iets niet goed zijn aan het voertuig, dan wordt dit duidelijk gecommuniceerd en ga ik daar ook blindelings op af. Heel simpel: "vertrouwen" in Beter Rijden en in al hun personeel. Mijn complimenten, ga zo door !!

Prima contact ban begin tot eind

Vanaf het eerste moment prima geholpen ivm een lekke band. Ook goed op de hoogte gehouden over voortgang en heldere afspraak over moment waarop reparatie afgerond zou zijn

Uitsluitend positief.

Prima vaststelling van het probleem en de oplossing. Goed gecommuniceerd m.b.t. de kosten. Werkzaamheden goed uitgevoerd en als service bovendien auto

Altijd erg professioneel en klantvriendelijk

Klantvriendelijk, net dat beetje extra service, keurig en vakkundig personeel en prima koffie !!

meer dam tevreden

vriendelijk personeel, wordt goed op de coronamaatregelen gelet. komen de afspraken na

Klantvriendelijk en kwalitatief perfect bedrijf!

Ben al jaren klant. Tot nu toe altijd tot volle tevredenheid geholpen. Het belangrijkste is het gevoel. Hier neppen ze je niet en denken altijd mee!

Goed contact, snelle service

Verrast doordat als extra service mijn auto ook inwendig en uitwendig is schoongemaakt.

Top service

Top Service met de hoofdletter S.

Ondanks corona blijft de dienstverlening zoals gebruikelijk

Een schone auto na de jaarlijkse onderhoudsbeurt

Lekker met de gratis leenfietsen even naar huis en de auto schoongepoetst opgehaald. Prima service

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen