Een schone auto na de jaarlijkse onderhoudsbeurt

Lekker met de gratis leenfietsen even naar huis en de auto schoongepoetst opgehaald. Prima service

Prima, service gericht en mee denkend

Super positief!

Mooie auto, fijne communicatie, duidelijke afspraken. Bedrijf doet wat beloofd wordt. Ga zo door.

Zie boven

Snelle, keurige service

In verband met een klapband, snelle vervanging van m'n band en goede service.

Snel, klantvriendelijk, goede service!

Geweldige service weer!

auto netjes gemaakt. ruikt weer fris en gepoetst

Uitstekend!!

Uitstekend!!

Vakkundig, vertrouwd, aardig, attent en extra service.

Mijn auto voor een kleine beurt en een APK-keuring 's morgens naar deze prima garage gebracht. In de namiddag reed ik met een glimlach daar weg in een auto die tip top in orde is gemaakt, dat voor een schappelijke prijs en bovendien nog schoongemaakt ook.

Geweldige service

Vriendelijk, service gericht en zorgvuldig. Ik ben er blij mee!

Voor mij een Hele fijne zakelijke prettige ervaring!

Bij Beter rijden zit je goed! Je wordt er vakkundig en vriendelijk geholpen en goed geadviseerd door Harold en Patrick . Ik heb gelezen dat er de koffie zo lekker is, maar deze is helaas aan mijn neus voorbij gegaan ha! ha! grapje!! Beter rijden is voor mij een Top! bedrijf waar ik vertrouwelijk wordt geholpen voor mijn onderhoud aan de auto. Gr Jos Lubbers Helmond

Prima Service

Fijn geholpen , denken goed met je mee.

Fijn bedrijf, betrouwbare mensen, goede service.

Met plezier en zonder klachten al jarenlang klant. Meerdere auto’s gekocht en ook onze keus voor het onderhoud. Top.

Gezellige snelle klantvriendelijke service!

Koplamp moest vervangen worden en hiervoor kon ik direct terecht, voor ik de aangeboden koffie op had was de koplamp al vervangen, dankjewel voor de snelle service!

Duidelijk en klantvriendelijk.

Geweldige service voor een vriendelijke prijs!

Geweldige service voor een vriendelijke prijs!

Topservice

Service in dit prima garage bedrijf, waar de klant inderdaad gewoon nog koning is.

Goed geholpen. Geen overdreven reparaties

Goede service.

Super service

Ben altijd correct geholpen. Service is top Cappuccino is lekker en altijd een praatje Beveel beter rijden ook altijd aan.

service zoals het hoort

afspraak op tijd en afhandeling netjes behandeld, banden verwisseld en vloeistoffen bijgevuld prima.

Goed bevallen

Goede service en snel geholpen en lekkere koffie

Zeer tevreden goede communicatie

Komen afspraken na en goede communicatie

goede ,snelle en vooral betrouwbare service

mijn ervaring is al heel wat jaartjes bij beterrijden en hij wordt NIET minder een dikke 10 voor klantvriendelijkheid en kwaliteit van de monteurs

Mooi bedrijf met top service

Goed en deskundig personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader.

In een warm bad

Fijne persoonlijke benadering en uitmuntende service. Zeer net bedrijf en medewerkers.

Geweldig!

Een leuke auto gekocht met 6 maanden garantie. Nadat ik er enkele maanden in had gereden ging er een lampje branden. Oorzaak niet gevonden. Auto gereset. Lang verhaal kort: oorzaak werd bekend nadat mijn garantie van 6 maanden was verlopen. Dit was geen probleem. Ze hebben mijn auto gerepareerd (nieuwe katalysator geplaatst), zonder dat ik iets hoefde te betalen. Zoals de vriendelijke meneer zei: u heeft het gemeld in de garantie periode, dus wij gaan het netjes voor u oplossen. Dat hebben ze zeker gedaan! Veel autobedrijven zouden hier een voorbeeld van moeten nemen!

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen