Heel goed

Ik kon heel snel terecht met mijn kapotte lamp, heel,prettig

Snel en accuraat

Snel geholpen ( en goed !!)

Fantastische service super

Alles na wens geregeld

Correcte en juist informatie verstrekking

Prima APK afgehandeld en lekkere chocomel !! Maria van der Wees

Ook Wim Beelen komt graag bij jullie!

Prima, al jaren.

De service is prima, mensen vriendelijk, auto blijft vrolijk rijden, ik dus ook.

Prima service .

In vooraf bepaalde tijd zijn zomer-banden vervangen door winter-banden .

Super service

Hele fijne service en vriendelijk en hulpzaam personeel.

Super service

Fantastische autozaak waar ze de tijd voor je nemen en nog weten wat service betekend. Grote aanrader!

Hij vliegt weer geweldig en goed schoon over de weg..

Je wordt er warm ontvangen, de auto wordt professioneel behandeld en gemaakt. Mijn wagen gaat er van het begin af aan naartoe en nooit mankementen mee gehad....

Vriendelijke service van topkwaliteit.

Hele goede service

Goede service, zeer vriendelijk personeel

Very good garage

All good, very nice service !

Fijne en geduldige service

Dat er nog mensen zijn die zo in de weer zijn voor de klanten. Niets is teveel en geduldig zijn. Je gewoon behandelen zoals je bent en niet iets aanpraten wat je niet wilt hebben. Met een kop koffie alles doornemen en de tijd voor je nemen

Top zoals altijd

Meer dan prima service

kwaliteit en vriendelijk personeel

Al jarenlang mijn vakkundige garage die netjes belt bij onverwachte kosten. Auto wordt netjes gewassen afgeleverd.

Prettig en betrouwbaar bedrijf

Goede service en eerlijk verhaal bij aankoop occasion

Uitmuntende service en klantvriendelijkheid.

Ik ben hier al meerdere jaren klant en wordt altijd zeer vriendelijk behandelt. Ze denken klantgericht met een uitgebreide serviceverlening. Wat mij betreft een aanrader waar veel garages wat van kunnen leren.

Nette en vlotte service en tot mijn verrassing was de wagen gewassen en van binnen uitgezogen

Zeer vriendelijk geholpen aan de balie. Afspraken nagekomen. Bij de rekening overhandiging uitvoerige uitleg over wat er allemaal gebeurd was aan de wagen. Tot mijn verbazing was de wagen gewassen en van binnen helemaal uitgezogen. Nog nooit meegemaakt.

Snelle reparatie, goede service.

Alle goed

Plezierige behandeling

ik had een probleem met een ruitenwisser. dat werd direct en voor niets opgelost. Wel kosten voor een nieuwe vulling van de ruitenwisservloeistof.

Heel klantvriendelijk!

Vandaag mijn eerste auto gekocht bij Beterrijden! Had vanaf moment één al een heel fijn gevoel bij deze garage. Heel klantvriendelijk, meedenkend. Al met al top service. Bedankt Marc!

Uitstekende service!

Vooraf aan het onderhoud aangeven wat er eventueel dient te gebeuren en wat de kosten bedragen. Na afloop duidelijk aangeven wat er is uitgevoerd. Daarbij is het onderhoud uitstekend verricht, de auto rijdt weer als een zonnetje!

Vakkundig, klantgericht en vriendelijk

Wij zijn met de nieuwe eigenaar meeverhuisd naar BeterRijden en de top service die we eerder mochten genieten vloeit hier met factor 2 door. Vriendelijk ontvangst, sublieme planning en vakkundige mensen. U zult begrijpen dat we erg enthousiast zijn:-) Geen aandelen, geen familie maar een oprechte mening van een zeer tevreden klant.

gewoon goed

Wij kochten binnen 2 uur een auto en namen deze mee. Alles klopte en was goed.

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen