Ben al jaren klant en heel tevreden.

Is een garage die meedenkt met de klant, door als het mogelijk is, een alternatieve oplossing te vinden. Heb reeds aan diverse kennissen de garage aangemeld.

Voldoet aan alle verwachtingen

Alle verrichtingen worden van te voren besproken en volgens plan snel en correct uitgevoerd.Je wordt op verzoek keurig thuisgebracht en weer opgehaald.

Service zoals je verwacht, top !!!!!

's morgens om 9.00 uur mijn auto gebracht voor een grote beurt, netjes om 14.00 klaar en een zeer nette prijs berekend. Top mannen, bedankt .

Zoals gewend snel professioneel geholpen!

Leenwagen stond klaar. Telefoontje na de beurt en prettige service. Top dus weer.

Uitstekende behandeling van probleem met slot

Mijn klacht over niet functioneren slot achterdeur Volkswagen werd vrij snel afgehandeld en slot werd binnen afzienbare tijd gerepareerd . Uitermate vriendelijke service-verlening .

Keurig ontvangen en behandeld, alles volgens afspraak

Eerste ervaring met Beterrijden, maar ben tot nu toe uitermate tevreden. Lekkere Brabantse behandeling met een eerlijk advies, gezelligheid en een bakkie koffie. Eerste dag auto bekeken, kwam eigenlijk voor een andere, nachtje over geslapen, en de volgende dag auto gekocht, stond volledig klaar met onderhoud en nieuwe APK in de showroom, dus meteen afgehandeld en meegenomen. Keurige en eerlijke inruilprijs gekregen voor mijn auto. Aanrader.

Deskundig advies, vakkundige reparaties en vriendelijk contact

De oplossingsmogelijkheden van mijn probleem werden duidelijk uiteengezet en de afhandeling is in goed overleg vastgesteld en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Fantastisch

s'morgens stukken met mijn bedrijfsbus die kan je natuurlijk niet lang missen. Door snel handelen en zorgen dat de zelfde dag nog de onderdelen er zijn was s'avonds mijn werkbus weer gemaakt. Helemaal top service.

Service met een glimlach

Uitstekend geholpen

Goede en snelle service.

Een week voor het verlopen van mijn APK nog snel een afspraak kunnen maken. In overleg een geschikte datum kunnen vinden op korte termijn. Top!

De klantvriendelijkheid van het bedrijf ervaar je direct zodra je binnenkomt. Goede en snelle service. Ben zeer tevreden !

Snelle en goede afwikkeling van service beurt en APK.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Harold is geweldig aan de telefoon en de balie. Regelt alles keurig. Reparaties altijd zonder problemen.

Vakbekwame mensen!

Ik ben ook aangestoken door het enthousiasme van mijn zoon Sergio! Hij is bij jullie altijd zo goed en vriendelijk geholpen. Dus heb ik mijn auto ook gebracht voor een apk keuring. En ook ik ben vriendelijk en super goed geholpen. Dank jullie wel een ga zo door. Keep on the good work!! Groetjes Stephanie Malmberg

Zeer vriendelijk en uitstekende service

Ik kocht hier een VW T2a uit 1970, door het bedrijf zelf gerestaureerd met zeer veel foto's van deze klus. Bij de tweede keer kijken zou een proefrit de doorslag geven, rijden en direct afrekenen en meenemen was de afspraak. Op de dag van de proefrit was het regenachtig en eigenaar Patrick bood aan de VW oldtimer kosteloos te brengen met oplegger (enkele reis van 140km!). Top service!

Beterrijden regelt het meteen en goed

Beterrijden regelt het meteen en goed

Harstike goed

Goed , niet opdringerig, klantvriendelijk

Heel prettig dat er zo snel gereageerd door het feit dat mijn accu het begeven had.

BeterRijden levert goede service, zelfs wordt de auto van binnen en buiten schoongemaakt, super.

Heb goede ervaring met de garage

Goede en vriendelijke zorg.

Goef

tot nog toe ... TOP!!!

Omdat onze Peugeot al 12 jaar oud was en hij "motormanagement probleem" aangaf, besloot mijn man dat het misschien tijd werd om deze om te ruilen, maar eerst uitlezen van de auto om het probleem te achterhalen en te laten repareren. Dus gingen we naar diverse zaken om te kijken wat voor een kleine auto's er tweedehands te koop waren. Zo kwamen we ook in Gerwen terecht waar een hele vriendelijke (niet opdringerige) man ons kwam begroeten en een praatje maakte. Hij wees ons op een hele leuke fiat 500, maar aangezien we een hond hebben, was dat geen optie. Ik vertelde hem hoe en wat, dus waarvoor we evt op zoek waren en hij gaf aan dat onze auto ook bij hen uitgelezen kon worden, dus ging ik informeren wat dat daar zou kosten en dat bleek ruim de helft minder te zijn dan bij de dealer en een andere garage. Dus maakte ik een afspraak voor afgelopen dinsdag en ging ik met onze zoon dus weer hun kant uit. Terwijl de auto werd uitgelezen, liepen wij een rondje om naar al hun auto's te kijken. Toen we buiten alles gezien hadden, gingen we binnen aan de thee en koffie en toen zag ik die leuke Fiat binnen staan en omdat ik hem echt zo leuk vond en hij er goed uitzag vroeg ik (toen ik de sleutels van de Peugeot weer terug kreeg en ik hoorde wat het mankement was) wat we voor die Fiat moesten bijbetalen als we de Peugeot zo zouden inruilen ... Het bleek een, naar onze mening, goede prijs te zijn en nadat we met Patrick gesproken hadden en ik ervan overtuigd was dat we er goed aan deden, hebben we besloten om ervoor te gaan. De afhandeling tot nog toe verliep ook prima en ik ga ervan uit dat we na 17.15 uur als we de auto gaan ophalen en de Peugeot gaan inruilen, ook verder goed behandeld zullen worden, zo niet ... dan laat mijn mensenkennis mij in de steek ;-). Dus tot nog toe alleen maar lof!

Goedeontvangst

Goed en vriendelijk te woord gestaan. Snelle en goede service.

Goed!!

Zeer goed!! In service, in bellen mocht er iets gebeuren wat van tevoren niet bekend is, in klantvriendelijkheid!

Okeee

Gerwenseweg 24