Goede ervaringen

Kom er al jaren service is voor mij top. Komen afspraken na en goede communicatie als er iets onverwachts vervangen moet worden krijg je een belletje over hoe en wat met prijs indicatie.

Heel fijn bedrijf!!!

Gebeld dat apk keuring er weer aan zat te komen, wordt niet gepusht tot een kleine of grote beurt voor de auto. Hele vriendelijke kundige mensen. Na een onderhoudsbeurt de auto gewassen en weer heerlijk ruikend teruggekregen. Kosten vergelijkbaar met andere autogarages.

Beste garage in de regio

Beste garage in de regio, aardig personeel en goede service.

TOP Service

3 weken geleden auto gekocht. Dag later brande al storingslampje van de motor. Kon de auto dezelfde dag nog langsbrengen waar zij hem uitgelezen hebben. 1ste instantie niks geks kunnen vinden. Paar dagen later weer brande lampje weer en meteen afspraak gemaakt om hem na te laten kijken. Probleem is uiteindelijk gevonden en gemaakt. Reparatiekosten viel onder BOVAG garantie.. In die tijd dat ik geen auto had kon ik leenauto van hun meenemen. Dus ik kan zeggen TOP Service.

Betrouwbaar en menselijk

Al jaren bij deze garage altijd goed geholpen. Fijne werknemers die oog hebben voor jou als persoon.

Service met een hoofdletter S

Alles weer prima geregeld. Auto afleveren, gratis leenauto mee en aan het einde van de dag stond de onze weer netjes klaar, Top!

Goede service, goede garage vriendelijke bediening

Goede service met een glimlach. Altijd goed geholpen.

Fantastische service

Goede en vriendelijke behandeling

Snel en vakkundig geholpen

Na een acuut probleem met de schijfremmen van de auto hebben de medewerkers van beter rijden ondanks de volle planning dit probleem in no time opgelost. Hartelijk dank daarvoor.

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Erg goed geholpen

Netjes en klantvriendelijk geholpen

Een fijn bedrijf , waar klantvriendelijkheid hoog staat aangeschreven. Onze ervaring is dan ook zeker goed. Dus twijfel niet als je deze garage bezoekt.

Top!!

Supergoede service, duidelijke gedetailleerde factuur en een auto die weer rijdt als een zonnetje!

Een moderne garage met een warm ontvangst en uitstekende afhandeling.

Ik ben warm ontvangen door liever verkoper Frans. Geen haast, even een praatje maken, koffie drinken en een proefrit maken. Waren alle garages maar zo. Bedankt voor de goede service en zorg Frans, ik ben erg blij met mijn aankoop!

Goede professionele garage

Goede diagnose en opvolgende reparatie

Overschrijving nieuwe auto, top geregeld

Aankoop en alles eromheen super geregeld..

Top service en vriendelijk personeel. Kom er al jaren.

Perfecte ontvangst door Patrick

Super geholpen, bij aankoop en aflevering.

Erg vriendelijk en meedenkend

Ik wordt hier erg fijn geholpen.vriendelijk.ik zou deze garage bij vrienden en bekende aanbevelen

Zoals altijd , gewoon goed.

Goed geholpen

Proces verliep vlot en goed!

Gewoon goed en betrouwbaar

Fijne afstemming en goede kwaliteit!

Eerste indruk is prettig

Goed en kundig advies .

Altijd goed!

Fijne en snelle service. Altijd bellen bij kosten.

Gerwenseweg 24

5674 SG Gerwen