Via zoeken naar een geschikte occasion bij dit bedrijf terecht gekomen. Van het eerste telefoon gesprek tot de laatste, door dit bedrijf aangeboden, einde 6 maanden Bovag garantie check. Heel correct behandeld en alle gemaakte afspraken nagekomen. Zeer vriendelijke vakmensen met de juiste instelling. Top service!!
Probleem met de auto, direct opgehaald door de eigenaar, korte probleemanalyse . Aandrijf as kapot werd netjes gebeld wat de kosten waren en binnen een dag klaar. Gewoon Top.
Nette en snelle service, goede communicatie.
Erg fijn bedrijf! Leuk personeel! En voor iedere nieuwe klant een heerlijke taart! Ehhh... hahaha! Bedankt voor de goede, snelle en vakkundige service...
Ik kom hier niet voor niks al meer dan 10 jaar!!
Zeer netjes en professioneel behandeld. Open en duidelijke communicatie met no nonsense mentaliteit. En uiteraard, voor beide partijen, een eerlijke en goede deal gesloten.
Goede ontvangst en prettige sfeer.
positieve ervaringen. kijken verder dan een kleine reparatie. koppelen altijd terug als er meer mag/kan worden gedaan
Fijne garage met service hoog in het vaandel. Denken mee met de klant zijn \"problemen\"
goede service, aangenaam contact
Altijd een vriendelijk ontvangst en een duidelijke prijsopgave van de reparatie. Ook met het plannen van afspraken wordt er actief meegedacht omdat de bedrijfswagens van de Galerie \"onmisbaar\" zijn voor ons.
Onaangekondigd kwam ik voor een kleine reparatie (lampen verwisselen) en ik was binnen een half uur weer weg. Uitstekende service.
Contact verliep zeer prettig. Zowel telefonisch als in het persoonlijk contact met de verkoper (Marc) Prettige sfeer en professionele omgeving.
Goed degelijk bedrijf, denken altijd goed mee om bij problemen te zorgen dat je weer zo snel mogelijk van je auto gebruik kunt maken.