Mijn ervaring met Autobedrijf Tonnie van der Heijden zijn zeer goed
Bij eventuele problemen altijd bereid snel een oplossing te Zoeken.
nette offerte en goede communicatie
Plezierig, persoonlijk en bovenal deskundig.
Enjoy 2 Be Fit, van begin af aan klant bij Tonnie van der Heijden. goede service met duidelijke afspraken... Zeker aan te bevelen..
Prima service en erg klantvriendelijk
Ik wordt er altijd vriendelijk en behulpzaam ontvangen. Ook de reparaties en onderhoudsbeurten worden correct en bij onvoorziene zaken, na overleg naar tevredenheid uitgevoerd.
Al onze auto\'s zijn in onderhoud bij dit bedrijf en zij onderhouden deze prima, denken mee in het belang van mij.
Prima, snel, praktisch en klant vriendelijk
Reparatie lekke band; binnen 1 uur gerepareerd.
Super vriendelijk en zeer behulpzaam bedrijf met TOP personeel en erg klantvriendelijk!!
Tevreden klant
Vriendelijk personeel. snelle service
Reeds 26 jaar klant met nu 3 auto\'s. Zo nu en dan wat kleine verschillen van inzicht, maar alles wordt professioneel en amicaal opgelost. Zoals het nu is blijf ik de komende 26 jaar klant
Auto moest gekeurd worden. De auto werd thuis opgehaald en teruggebracht, wat een service! Top!