Ik ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Ik wordt altijd vriendelijk en goed geholpen voor een keurige prijs. Een aanradertje.
goede en snelle service
Nognooit zo tevreden geweest alsmet dit bedrijf!En ik heb al ervaring met minstens 10 garages in het verleden.
Goeden ervaring met personeel, klantvriendelijk en attent.
afspraken op tijd te plannen en nakomen ook tussen tijds terug koppeling wat ze gaan doen en netjes nakomen.
Ik werd vriendelijk en zeer goed geholpen.
Zeer goede ervaring met Autobedrijf Tonnie van der Heijden. Vriendelijk en vrijblijvend hulp geboden in de zoektocht naar de juiste wagen. Uiteindelijk een keuze kunnen maken en werd in de auto in nieuwstaat afgeleverd. Heel tevreden!
Gemoedelijk, hebben tijd voor je en toch zakelijk.
Goed , hulpzaam en vriendelijke mensen.
Heb bij autobedrijf Tonnie van der Heijden een auto gekocht en deze vervolgens daar ook het onderhoud laten uitvoeren. Deskundigheid en prijs zijn in goede overeenstemming.
ja dat is heel makkelijk ,het geeft een thuisgevoel omdat je iedereen kent.
Gewoon een goed bedrijf.
Voor mij een nieuw bedrijf maar is mij goed bevallen. Prettige mensen om zaken mee te doen.
Prettige , informele omgang. Hulpvaardig en met kennis van zaken. Voelt al jaren zeer vertrouwd.
Mijn ervaring met dit is een geweldig goede!! Service staat hoog in hun vaandel!