Top garage

Goede monteurs eerlijk advies

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vriendelijk, goede service, vakkundig

Al jaren klant. Vriendelijk geholpen, vakkundig

Bedrijf was nieuw voor mij en is heel goed bevallen.

Heldere afspraak die uitstekend is nagekomen.

Camper startte niet. Goede service!

Goed en snel

Ze denken mee

Uitstekend service tegen een goede prijs. Vriendelijk personeel.

Ik laat mijn auto's al 25 jaar onderhouden bij van der Heijden en dat met volle tevredenheid. Als er iets speciaals het gebeuren wordt je van tevoren gebeld en afgestemd. Dat is ook heel fijn. Ik raad eidereen van der Heijden aan.

vak garage

vak garage, je wordt er goed en netjes geholpen.

Vakkundige monteurs

Vakkundige monteurs en klant vriendelijk

Het is fijn om bij een betrouwbare garage terecht te kunnen.

Ik ben blij met de deskundigheid, professionele aandacht, vriendelijkheid, meedenken.

Goed, zoals altijd!

Al heel lang goede ervaring.

Goede vakmensen, en altijd vriendelijk

Na plotseling probleem met auto perfecte snelle service!

Na een botsing met trottoir bleek de stuurstang verbogen. Snelle en goede reparatie volgde! Zeer tevreden !

Er is geen betere garage!

Na 25 jaar klant te zijn kan ik zeggen dat ik nog steeds heel tevreden ben!

Hele goeie service

Vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en deskundig. Denken altijd mee. Geen verrassingen achteraf.

Prima service en communicatie

Klantgericht, flexibel

Mijn auto al een aantal jaren in onderhoud bij van der Heijden en ook naar volle tevredenheid.

Vakkundig, behulpzaam en vriendelijk

Al vroeg een afspraak gemaakt met vervangend vervoer. Door omstandigheden moest ik mijn auto sneller terug hebben dan verwacht. Geen probleem er werd een oplossing gevonden om de beurt eerder uit te voeren.

Vriendelijke en vakkundige garage

Onze auto is weer vakkundig gecontroleerd en gerepareerd.Een betrouwbaar adres met nette prijzen

Snel en deskundig geholpen

Snel en deskundig geholpen

Goed advies en snel geregeld

Stond met bijna lege accu in Limburg. Dat was snel geregel door hulpdienst. Jeroen heeft op zijn vrije dag geregeld dat ik in Helvoirt terecht kon. Accu doorgemeten, en goed advies: vervangen! Na 20 minuten was ik weer onderweg

Nooit meer anders

Een bedrijf waar je thuis komt en blijft. Fijne mensen en betrouwbaar in hun handelen en doen. Goede sfeer op welke dag je ook aanklopt en altijd kwaliteit en zorg leverend. Wij boffen met dit bedrijf in ons dorp waar niet alleen je auto opknapt van een bezoek.

klantvriendelijke garage

word er altijd goed geholpen en geven ook altijd een goed advies

Klantvriendelijk

Hele fijne en betrouwbare garage

Meer dan goede service, al vele jaren trouwe klant.

Vincent van Goghstraat 25

5268BL Helvoirt