ik weet het niet meer.

Twee jaar terug kreeg ik van uw garage de opmerking dat de remschijven achter versleten waren. Wat ik vreemd vind omdat deze auto voor 70 procent vóór remt. Schijven zijn toen niet vervangen. Vorig jaar géén opmerking over de schijven waren ze dikker geworden? Rekening meer als 1400 euro Afgelopen jaar waren de remschijven weer te dun en vervangen. Door dit soort 'gebeurtenissen" begin ik het vertrouwen in uw bedrijf te verliezen. Ook de gerekende prijzen vind ik aan de hoge kant. Bj een volgende beurt is waarschijnlijk de distribuutsiriem (spanrol ?,waterpomp ?) aan de beurt en ik betwijfel of ik dit bij uw garage moet laten gebeuren.

professionele en vriendelijk personeel

wordt altijd vriendelijk geholpen met kennis van zaken

Een uitstekende garage kan niet beter

Het team met Peter aan kop begrijpt wat de klanten willen en handelen daar na. Voor mij krijgen alle medewerkers een Tien met een griffel. Ben van de Heijden.

Betrouwbaar en servicegericht

Altijd correcte benadering en de wil om voorkomende problemen op te lossen.

Goed bedrijf met goede service

Wij komen al zeker 40 jaar bij Hofplein Vianen. Altijd door " onze" Joop Marree fantastisch geholpen. Service staat voorop. Nu Joop weg is hoop ik van ganser harte dat de service blijft bestaan.

Heel tevreden over de contacten en uitvoering van werkzaamheden aan de auto.

zoals boven vermeld

Ik bent tevreden klant

Prima.

Ik heb goede ervaringen met Hofplein. Al jaren een prima service en altijd vriendelijke contacten. Ga zo door. Met vr.gr. E.A.Schaap.

Beurt auto, apk auto

Zeer vriendelijk Afspraak is afspraak, alles netjes zo als het hoort afgeleverd fijn dat je een fiets kan lenen die ze op jouw zadelhoogte instellen.

Prima bedrijf.

Prima geholpen bij de koop van de auto en prima geholpen als je een probleempje hebt aan de auto. Prima service.

Subliem

De wijzigingen in personeel doen de organisatie nog klantvriendelijker worden en service gerichter te ondernemen.

Altijd goed geholpen.

Afspraken worden netjes na gekomen. Auto al jaren in onderhoud. Tevreden daar over.

Al decennia lang een op en top ervaring

Advies en service perfect

Hele goede service.

Wordt altijd goed geholpen, ook als je tussendoor komt om iets te vragen . En als ze een leen auto hebben staan krijg je die mee of anders wordt ik netjes thuis gebracht, keurige service.

Warm welkom

Netjes geholpen door marius met aanschaf nieuwe auto. Samen naar de hoofd dealer geweest in maarsen top service

fijne garage met goede monteurs

goede ervaring

Buiten gewoon goede service en klantvriendelijkheid.

In mei bij Hofplein een auto gekocht. Boven verwachting is de auto in keurige staat afgeleverd door de zeer vriendelijke verkoopmanager.

Wij worden zolang we hier komen netjes geholpen

Zo door blijven gaan top

Vriendelijk personeel en goede service . Wij zijn erg tevreden.

Heerlijke zweer in het bedrijf

Heel goed en heerlijke koffie

Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Goede service met onderhoud. Denken goed mee en hebben mooie auto’s staan in de showroom.

Goed advies maar niet voordelig

Hoge rekening en dat was voorheen duidelijk anders

Goede service en klantvriendelijk

Ben al 30 jaar klant en alleen maar goed geholpen. Verkoop en werkplaats zijn zeer behulpzaam en klantgericht. Niets dan lof.

Mijn auto 2 jaar geleden gekocht samen met mijn zoon, bij binnenkomst voelde het gelijk al goed en niet opdringerig. Ze nemen de tijd voor je en goed advies onder het genot van een kop koffie. Ook de jaarlijkse onderhoudsbeurt is perfect, Ze doen wat nodig is ,en wat nog mee kan blijf zitten in overleg!

Staan altijd voor je klaar

Sportlaan 7

4131NN Vianen

347371 248

Over Autobedrijf Hofplein B.V.

Autobedrijf Hofplein is al 45 jaar een bekend dealer en een begrip in de regio. Sinds 2018 zijn wij als Bosch Car Service dealer met BOVAG label verder gegaan, en kunnen wij elk merk en type auto onderhouden en verkopen. Als specialist in het merk Opel onderhouden en repareren wij niet alleen alle type Opels, maar kunt u ook terecht voor een nieuwe auto! Voor een Opel of een ander merk is Autobedrijf Hofplein uw partner.