perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben bij Hofplein een occasion gekocht, een Peugeot 108 Toen we de auto kwamen ophalen, werd er echt een feestje van gemaakt. We kregen een prachtige bos bloemen, de auto was mooi opgepoetst en we mochten hem onthullen vanonder een rode fluwelen kleed. Daarna heeft Mari alles over de auto heel duidelijk uitgelegd. Er zat een gaatje in de bekleding van de bestuurdersstoel en dit was keurig gerepareerd. Ook bleken er nog winterbanden onder de auto te zitten, deze hebben ze kosteloos vervangen door nieuwe all weather banden. Na een paar dagen bleek, dat het Bluetooth systeem in de auto niet werkte. Ook dit probleem werd keurig opgelost, het gehele audio console is vervangen en werkt nu als een zonnetje. Wij zijn super tevreden over deze garage en vinden dat zij alles keurig hebben opgelost. Zou deze garage bij iedereen aanbevelen. Heel hartelijk bedankt voor jullie fantastische service! We gaan nu heerlijk genieten van ons prachtige autootje! Speciale dank aan Mari en Joop! Wat hebben jullie je best gedaan om het op te lossen!

Klantvriendelijke en goede service

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Positieve ervaring, goed advies, vriendelijk en deskundig

perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf dag 1 veel vertrouwen in Autobedrijf Hofplein. Heb daar nu twee keer een nieuwe Opel Astra gekocht. Beide keren goed gevoel bij inruilprijs oude auto. Maar bovenal: goeie service, prettige behandeling. Personeel denkt heel goed mee en adviseert heel goed over wat wel te doen en wat niet.

TOP

zeer goede ervaring,service perfect

goede service, goed behandeld

Heel persoonlijk, correct en duidelijk door de jaren heen.

zeer goed,

goede service, goed behandeld

Erg vriendelijk bedrijf met fijn personeel dat je altijd goed wil helpen. Hebben onze auto hier gekocht en komen er graag terug voor onderhoud. Wij waren super verrast toen bleek dat er een cadeautje bij was gedaan bij de auto! Kleine gebaren doen veel met vertrouwen van de klant. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie auto!

perfect, zeker aan te bevelen

Van A tot Z een garagebedrijf zoals een garagebedrijf hoort te zijn. Deskundig, klantvriendelijk, klantgericht en een uitmuntende service! Dank u wel voor uw goede zorgen! Onze dochter erg blij gemaakt met haar eerste eigen auto! Mede dankziij autobedrijf Hofplein een onbeschrijflijk dankbare reactie!

perfect, zeker aan te bevelen

Enorme goede medewerkers, prima advies. Uitstekend bedrijf aan te bevelen voor iedereen

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Vakkundig geholpen en bijtijds gewaarschuwd bij gereed!

keurig

goede service, goed behandeld

Wij zijn al jaren klant, maar we bljven ons toch ieder keer over de geboden service en klantvriendelijkheid. Net weer een nieuwe, gebruikte auto hier aangeschaft. Niks anders als dikke duim voor de geboden service en afhandeling.

goede service, goed behandeld

Iedere keer word ik goed geholpen, niet lang wachten en een kopje koffie met een krant wordt er aangeboden.

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf. Mijn ervaring is dat ze altijd voor me klaar staan.

goede service, goed behandeld

Ik heb hier 2 maanden geleden een auto gekocht. Aardige mensen, goede service, persoonlijke benadering en prima after sales. Na aflevering had ik nog een opmerking over de auto. Daar hebben ze me erg goed bij geholpen en hierbij waren ze zeer coulant. Een tevreden klant dus.

Sportlaan 7

4131NN Vianen

347371 248

Over Autobedrijf Hofplein B.V.

Autobedrijf Hofplein is al 45 jaar een bekend dealer en een begrip in de regio. Sinds 2018 zijn wij als Bosch Car Service dealer met BOVAG label verder gegaan, en kunnen wij elk merk en type auto onderhouden en verkopen. Als specialist in het merk Opel onderhouden en repareren wij niet alleen alle type Opels, maar kunt u ook terecht voor een nieuwe auto! Voor een Opel of een ander merk is Autobedrijf Hofplein uw partner.