perfect, zeker aan te bevelen

Ik kocht mijn eerste Corsa bij Garage Hofplein op 8-08-1988! Sindsdien ben er nooit meer weggegaan. De service, de deskundigheid, en de bereidwilligheid om je te helpen is geweldig. Kocht onlangs mijn vijfde Corsa. Deze werd speciaal voor mij gereserveerd tot dat ik weer auto mocht rijden na mijn ongeluk. Ik hoop hier nog vele jaren klant te blijven.

goede service, goed behandeld

wij hebben al jaren goede contacten met Autobedrijf Hofplein en de medewerkers, en zijn nog steeds ontzettend te vrede.

goede service, goed behandeld

Je wordt er altijd super vriendelijk geholpen. De klant is er echt nog een klant. De mensen die daar werken denken met je mee als er een probleem met de auto is. Zeer deskundig personeel. Top bedrijf!

Klantvriendelijk , servicegericht bedrijf

perfect, zeker aan te bevelen

Goede service! Snel geholpen en betaalbaar.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

heb twee weken geleden een occasion aan geschaft via Hofplein vianen en ben tot volle tevredenheid geholpen heb de auto er tevens ook in het onderhoud gedaan dus daar heb ik geen mening over gaat dat meemaken in de toekomst maar hebt er alle vertrouwen in ze doen lekker gewoon kleine reparaties worden gelijk verholpen ruiten sproeier stond niet goed kwam het terein op rijden kwam de monteur al naar buiten lopen snel opgelost klasse

• Deskundigheid N.v.t.

goede service, goed behandeld

KAN ER ALTIJD TERECHT MET MIJN VRAGEN OVER MIJN AUTO. OOK SERVICE BEURTEN WORDEN KERIG EN GOED UIT GEVOERD.ZIJN ALTIJD KLANT GERICHT EN VRIENDELIJK.

perfect, zeker aan te bevelen

Al 15 jaar klant bij Hofplein. Goede service en advies, zeer klant vriendelijke garage

goede service, goed behandeld

Werd uitstekend geholpen. Had na een dag een nieuw achterlicht en mijn bumper werd meteen bijgewerkt.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend. Persoonlijke aandacht, meedenken en de meest betaalbare oplossing vinden. Vervangende auto is gratis.

perfect, zeker aan te bevelen

Een heel prettige ervaring m.b.t. een belangrijke reparatie. Kon snel worden ingepland. Kundig en snel verholpen. Flexibel. Heel vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Snel en goed geholpen, zijn heel erg tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

gewoon altijd goed .....kan niet anders zeggen

goede service, goed behandeld

Ik vond de medewerkers echt heel erg vriendelijk! Goed geholpen en was erg fijn dat ik een leen auto kon krijgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Altijd klantvriendelijk. Altijd duidelijk. Altijd goede service. Prettig onderhandelen bij aanschaf auto.

goede service, goed behandeld

Wat ik waardeer is de vriendelijke en correcte bejegening. Er wordt met mij meegedacht als klant en er wordt goed en realistisch geadviseerd. Deze keer was heel plezierig dat een kleine (lak)schade als service (lees: zonder extra kosten) is hersteld.

goede service, goed behandeld

Ik ben al 7 jaar klant bij autobedrijf Hofplein en heb er inmiddels ook 2 auto\'s gekocht. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Ze staan altijd voor voor mij klaar en met name de deskundigheid van de heer Maree van de receptie heeft mij diverse keren verbaasd. Dit heeft mij dan ook doen besluiten niet naar een ander autobedrijf over te stappen. Zelf ben ik woonachtig in Nieuwegein en krijg regelmatig post van autobedrijf Herman en Herman opel-dealer in Nieuwegein. Die heb ik inmiddels gezegd dat ik bij mijn dealer in Vianen blijf. Ik ben uitermate tevreden ook over de monteurs.

goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk personeel ben uitstekend geholpen. De service staat hoog in het vaandel bij Hofplein

Sportlaan 7

4131NN Vianen

347371 248

Over Autobedrijf Hofplein B.V.

Autobedrijf Hofplein is al 45 jaar een bekend dealer en een begrip in de regio. Sinds 2018 zijn wij als Bosch Car Service dealer met BOVAG label verder gegaan, en kunnen wij elk merk en type auto onderhouden en verkopen. Als specialist in het merk Opel onderhouden en repareren wij niet alleen alle type Opels, maar kunt u ook terecht voor een nieuwe auto! Voor een Opel of een ander merk is Autobedrijf Hofplein uw partner.