Pretttig, zakelijk en vakkundig.

Vertrouwd adres en vertrouwde contactpersoon, vakkundig en vlotte uitvoering onderhoud.

Uitmuntend

Sympathiek goed onderlegd management duidelijke uitleg fijne en goede vertrouwensband mee opgebouwd fijne zaak om een goede en betrouwbare occasion te kopen fijne service en nazorg in het hele traject

Zeer prettig geholpen door Mari de verkoper

Vanaf binnenkomst bij het autobedrijf zijn wij zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Wij kregen eerst de auto te zien en daarna hebben wij rustig alles geregeld omtrent de overschrijving/verkoop. Wij kregen onder het genot van koffie een uitgebreide uitleg, we werden in het zonnetje gezet met een bloemetje bij de koop. Ook werden wij met de auto feestelijk op de foto gezet. Geweldig hoe wij geholpen zijn, dat doet een mens goed deze persoonlijke benadering door Mari. Wees zuinig op hem willen wij zeggen.

uitstekend

zij staan altijd voor mij klaar

De onderhoudsbeurten van mijn auto worden keurig verzorgd.

Al jaren is Autobedrijf Hofplein voor mij een betrouwbare partner. Ik wordt altijd vlot en plezierig geholpen en krijg goede informatie.

Goede service, klant is koning

Ben al 30 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid geholpen.

Uitstekende service en een mooie ervaring

De service was van begin tot eind uitstekend. Goede begeleiding (er werd scherp meegedacht met onze situatie) met een snelle aflevering van een rijklare auto. De ervaring was ook heel goed en leuk, met een bosje bloemen en een mooie onthulling in de showroom. Een aanrader.

Klantvriendelijk

Prima geholpen met nieuwe banden en een reparatie. Vriendelijk personeel.

Prettig geholpen

Prettig geholpen en ze denken in oplossingen. Menselijk en niet alleen geld binnen willen halen .

Hele positieve ervaring

Een hele nette aflevering van een pracht auto super netjes behandeld in een gezellige sfeer bedankt!

Zeer goede service en klantvriendelijk

Zeer nette garage, en na al eerder jarenlang klant te zijn geweest nu onze nieuwe occasion weer hier gekocht. Gewoon een nette prijs voor onze oude auto gekregen en een nette en vooral voor de kids mooie aflevering van de nieuwe auto. Zou zeker aanraden hier een auto te kopen. Ik verwacht geen problemen met mijn auto maar weet zeker dat deze netjes opgelost zouden worden.

Goed en betrouwbaar

al jaren klant van hofplein Goed en betrouwbaar in het verleden wat duur

Goed bedrijf

Juiste diagnose gesteld. Reparatie snel uitgevoerd. Kostenopgave vooraf gekregen.

Top, naarvolle tevredenheid

Goed, eerlijk en helder advies, uitermate tevreden over de inzet van de verkoper ! Daarnaast was de aflevering gewoon een feestje !

Correcte afhandeling van extra reparaties na APK

Nadat er een kostbare vervanging nodig bleek, is er door dhr. Maree gezocht naar een goedkopere oplossing door een gebruikt onderdeel te halen van elders in Nederland. Regelmatige telefonische terugkoppeling hield de communicatie helder. Een uiteindelijke hoge reparatie-rekening kon niet worden voorkomen. Maar daarin werd wel meegeleefd door Hofplein.

Bij Autobedrijf Hofplein B.V , koop je U auto zonder enige twijfel. Hele goede service.

Een warme en een vertrouwde ontvangst. Heel goed en correct geholpen. Wat een top sale manager.

Super ontvangst en klantvriendelijkheid

Een betrouwbare en eerlijke garage waar je met een gerust hart een auto kan kopen of repareren ook als je geen verstand van auto's hebt. Ik kom hier al jaren voor reparaties en heb het mijn tweede occasion bij hun gekocht. Super tevreden.

Een geweldige ervaring om op deze manier een auto te kopen.

Dat je in deze drukke en chaotische tijd nog een zaak treft die alle tijd en geduld voor je neemt. Klasse. Een zeer attente en vriendelijke medewerker. Die oog heeft voor de klant zijn wensen. Wij hebben met een goed gevoel een auto aangeschaft. En met een veilig gevoel de weg op gegaan. Omdat we zeker wisten dit is goed.

Zeer netjes en professioneel geholpen

Op 2e paasdag een aantal garages langs geweest voor wat insignia's. Aantal proefritjes gemaakt maar niet tevreden. Er stond ook nog één bij hofplein maar dit was nogal een eind rijden maar toch even gebeld. Hofplein was helaas gesloten maar Mari van Hensbergen maakte er geen probleem van om op zijn vrije dag de tijd voor ons te nemen om naar de zaak te komen. Gelukkig maar wand deze insignia bleek een prachtige en ZEER goed onderhouden auto. De heerlijke koffie was al geregeld bij aankomst. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en zijn we uiteindelijk met de insignia en een heel goed gevoel terug naar huis gegaan, weer op naar groningen maar dat was geen straf met de insignia. Na een paar dagen werden we netjes gebeld of alles naar wens was. Maar de auto rijd gewoon perfect. Als ik weer een auto zoek ga ik zeker hier kijken of hun nog wat leuks hebben staan. Mari heel erg bedankt en hopelijk tot ziens voor een volgende auto.

goed tot zeer goed

Vriendelijk, meelevend en zeer prettig.

Altijd prima service!

Vriendelijk personeel, snel klaar...overleg over evt reparatie. Leen fiets te leen.

Voor mij gezocht wat bij mij past

Had een idee wat ik wou, al eerder proef gereden in het type auto dat ik wou en werd voor mij gezocht naar de beste deal en match. Wel even wennen nu plug in hybride .. niks meer schakelen , maar rijd zalig en van alle gemakken voorzien

Perfecte aflevering

Auto op tijd afgeleverd, met volledige uitleg. Daarna rijplezier!

Klantvriendelijk

Zoals het hoort, niet opdringerig, zeer correct en goed advies

Bij garage Hofplein is de klant nog waarachtig koning

Fijne garage, altijd even klantvriendelijk maar ook zeer kundig en eerlijk. Als we de auto voor een beurt brengen wordt er altijd contact opgenomen als er een onverwachte handeling aan het licht komt en niets is ze teveel. Toen we dan ook in december de auto - die altijd bij garage Hofplein in onderhoud is geweest - brachten voor weer een beurt en we een telefoontje kregen over de te verwachten kosten hebben we ons eens flink achter de oren gekrabd. De kosten werden ons een beetje te hoog gezien de leeftijd van de auto en we maakten een afspraak om ‘s middags langs te komen. Tijdens een goed gesprek met Mari van Hensbergen kwamen we uit op een andere, tweedehands auto die binnen ons budget paste en die al met een dag of twee kon worden geleverd. We werden behandeld alsof we een nieuwe auto kochten, met bos bloemen en al. Heel feestelijk allemaal. We zijn heel tevreden over de gang van zaken, lekker vlot geregeld allemaal. Ook deze auto zullen we in onderhoud laten bij garage Hofplein, wetend dat we daar aan een vertrouwd adres zijn.

Sportlaan 7

4131NN Vianen

347371 248

Over Autobedrijf Hofplein B.V.

Autobedrijf Hofplein is al 45 jaar een bekend dealer en een begrip in de regio. Sinds 2018 zijn wij als Bosch Car Service dealer met BOVAG label verder gegaan, en kunnen wij elk merk en type auto onderhouden en verkopen. Als specialist in het merk Opel onderhouden en repareren wij niet alleen alle type Opels, maar kunt u ook terecht voor een nieuwe auto! Voor een Opel of een ander merk is Autobedrijf Hofplein uw partner.