prima sevice,afspraak,uitvoering en nazorg !!!

TOP!!

Super service! We zijn super tevreden over hoe je bij Garage Jitze Hoogterp als klant behandelt wordt. Goed luisterend naar je wensen, goed advies, rekening houdend dat het toch een uitgave is. Een echte aanrader. Bij reparatie word je snel en goed geholpen en op de hoogte gehouden.

Vlot geholpen met halen en brengen

Goede afspraken en service!

Ben erg tevreden met de afwikkeling!

Weer netjes alles geregeld

Weer tevreden en goed geholpen bij dingen die ik moest regelen

Uitstekende service

alles gaat volgens afspraak

alles gaat volgens afspraak

Top garage!

Meer dan 30 jaar vaste klant van garage Jitze Hoogterp. Een unieke garage met zeer professionele personeel. Vriendelijk, meedenken en aandacht voor de klant staat altijd centraal.

Zeer goed geholpen ,hele vriendelijke mensen perfect.

Fantastisch en bijzonder klantgericht

Ik heb zelden zo een prettige ervaring gehad tijdens de aankoop van auto. Deze garage zet alles in om de auto zo goed mogelijk af te leveren. Een garage om naar terug te gaan en blijven komen. Jitse Hoogterp is een bijzonder vriendelijke man en uiterst betrouwbaar

Aandacht voor de klant

Zeer prettige garage, goede communicatie en vriendelijk personeel. Afspraken zijn afspraken hier.

Professioneel en nuchter

Heb met mijn plezier mijn auto (occasion) hier gekocht. Onze wens om de auto dezelfde dag mee te kunnen nemen en daar kon aan worden voldaan, dat was heel fijn. Alle gegevens van de auto waren aanwezig en dat gaf veel zekerheid en een goed beeld van wat ik zou kopen. Verder geen gladde verkooppraatjes, gewoon nuchter en een goed gesprek. Dealer vond ook snel een koper voor mijn oude auto en was coulant met het verrekenen waardoor we tot een mooie deal kwamen. Dacht goed mee met alles wat geregeld moest worden en had alles al uitgezocht toen we terugkwamen van onze proefrit.

Super garage

We zijn vriendelijk en correct behandeld . Telefonisch benaderd wat er moest gebeuren, en besproken wat de kosten werden. Daarna auto naar tevredenheid gemaakt.

Prima geholpen

Prima service!

fijn bedrijf

altijd netjes en goed geregeld

Zeer betrouwbare garage!

Wat zijn we blij dat we na een omzwerving weer bij deze garage klant mochten worden! Wij vertrouwen ze blind en er is nog nooit iets voorgevallen waardoor ons vertrouwen is beschaamd. Ze werken zeer netjes, zijn uiterst vriendelijk en denken met ons mee. Dit bedrijf is een absolute aanrader!

Dik tevreden

Alles weer vlot geregeld en naar alle tevredenheid.

Altijd goed

Ze doen wat ze moeten doen goed.

Altijd prettig behandeld.

Betrouwbaar en ook prettig dat Erwin de auto haalt en weer terug brengt.

Niet goed voorbereid.

Er stond geen vervangende auto klaar, en kreeg uiteindelijk een oude niet degelijke auto mee.

Onderhoud werkzaamheden goed uitgevoerd

Het onderhoud is uitgebreid uitgevoerd met een videoreportage en uitgebreid besproken. Tevens een uitgebreid onderzoek gedaan naar een een storing die was opgetreden.

Prettige benadering en afhandeling

uitstekende service

Zeer klantvriendelijk en zeer deskundig

Een autobedrijf waar de service perfect is.

Je wordt snel en keurig te woord gestaan met een prima service. Ze denken goed met je mee. Ik ben nog steeds dik tevreden evenals mijn kinderen die hun auto hier ook in onderhoud hebben.

prima geholpen

Nadat ik de auto een week had ging de accu kapot. Deze is vervangen voor een nieuwe en er waren voor mij geen kosten aan verbonden.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde