Hele goede service en afhandeling van het probleem.

Mijn auto werd vanaf huis opgehaald (gesleept) en daar was ik heel blij mee. Probleem ook heel goed opgelost. Dik tevreden.

Tevreden klanten.

Als je al jaren terugkomt en er al meerdere auto's hebt gekocht zegt dat meer dan woorden.

blij verrast!

Tegen mijn verwachting in had ik nog dezelfde dag mijn auto terug. Het defect, een fout gemonteerd brandstoffilter, was eenvoudig te verhelpen, maar de gevolgen van de lekkage hadden veel verontreiniging veroorzaakt. Dit werd snel en (voor zover mogelijk) zorgvuldig verholpen. Er is snel en doortastend gewerkt en de communicatie over t geheel was top. Correct en plezierig en de kosten vielen me zeker niet tegen.

top

Goede keuze zeer degelijke auto en je rijdt als een vorst over de weg.

Bandenspanning op orde brengen.

Jammer dat ik zelf moest komen naar de balie, om te vragen of het al klaar was. Ik zat lang te wachten in de koffiehoek en had verwacht dat de medewerker was komen melden dat het klaar was.

De meest klantvriendelijke medewerkers ooit

Men dacht met me mee nadat mijn vorige auto was afgekeurd. Met mijn lage budget kreeg ik toch een passend en kwalitatief perfect aanbod

Super vriendelijk ontvangen en correct geadviseerd

Goed voorgelicht en nette auto gekocht welke geheel volgens afspreken is afgeleverd

Topgarage!

Mijn raam wou niet meer dicht en moest naar mijn werk , ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg een leen auto mee ..ze zijn allemaal altijd heel vriendelijk en behulpzaam .

goede service

zeer tevreden

Altijd vriendelijk en goed

Ze zijn vriendelijk. De beurten worden goed gedaan en in overleg met de klant

Zoals altijd, persoonlijk & top service

Medwerkers zijn altijd vriendelijk & servicegericht. Uitgevoerde werkzaamheden ook altijd naar wens

het personeel plus monteurs goed.

het personeel plus monteurs goed.

er is naar gekeken of er een storing was ,

Correcte werkplaats met kennis van klant en auto

zie boven

vak kundig zeer tevreden

vak kundig zeer tevreden

Tevreden

Zoals altijd zijn wij zeer tevreden over garage Jitze Hoogterp. Je word er altijd vriendelijk te woord gestaan Duidelijk uitleg wat betreffende de reparatie,ed

Fijn geholpen in goed overleg . .

Betrouwbaar autobedrijf

Fijne gebruikte Kuga gekocht met nadien prima service en correcte behandeling , kortom aan te bevelen voor koop en service

goed bedrijf

wordt altijd correct geholpen

Sociaal contact. Prima service en vakmanschap.

Een heel goede service

Ik was net ontslagen uit het ziekenhuis toen ik pech met mijn auto kreeg. dashboard lampje met motorblok ging branden. De auto is opgehaald en kreeg direct reserve auto mee zonder kosten. De volgende dag kreeg ik mijn auto weer gerepareerd terug. In één woord top bedrijf bedankt!!

De klant is hier nog koning

Mooie collectie jonge occasions.( vnl. Ford) Nadat Jitze een meer dan redelijk inruilvoorstel had gedaan, hebben we geen enkele druk gevoelt bij het nemen van een beslissing. Integendeel, er werd juist aangeraden om er nog eens rustig over na te denken. Uiteindelijk in vertrouwen een prachtige Ford Puma gekocht die tot grote tevredenheid snel werd afgeleverd.

Prima in orde. Niks meer aan doen.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde