Wij zijn tevreden.

Wij zijn al bijna 30 jaar een tevreden klant en dat zegt genoeg.

We zijn heel goed geholpen bij de aanschaf door Jitze.

Zeer positief over hoe we geholpen zijn door Jitze bij de aanschaf van de Ford Kuga.

Prettig

Open en eerlijke deal gesloten,geen poespas

Gemoedelijk en ondersteund

Heb kortgeleden een auto gekocht bij dit bedrijf en mijn auto daarbij ingeruild voor een goede prijs. Ik werd vriendelijk ontvangen, op een normale menselijke manier, geen verkooptrucjes en dergelijke. Ik had een auto op 't oog, maar kon ook rustig even kijken naar andere auto's zonder enige opdringerigheid. Voor mijn eigen auto kreeg een goede prijs en daarnaast dachten de mensen daar goed mee om alles te regelen, en om dingme niet te vergeten. Alsmede viel er ons een kleine beschadiging aan de velg van de nieuwe auto op die ze gelijk voor aflevering netjes hebben gerepareerd. Nadat ik de auto had opgehaald, ben ik samrn met een expert even wezen kijken of overal aan voldaan was, en inderdaad, alle afspraken waren netjes nagekomen. Toen ik mijn oude auto even opzocht op hun site, zag ik dat de verkoopprijs maar minimaal hoger was dan wat ik ervoor kreeg, wat mij aangenaam verraste. Ik had dus een goede prijs gekregen voor mijn inruil auto. Al met al een geweldige ervaring en ik zal zeker overwegen om hier nog eens een auto te kopen in de toekomst. Klasse, top.

Snel geholpen. Vriendelijk service

Zeer goed geholpen

Voelde goed en eerlijk

Fraaie auto

Auto rijdt prima. Wel erg veel geluid van de rijwind, Klok op (winter)tijd zetten is nog niet gelukt. Vrij hoog brandstofverbruik , hoger dan b.v. mijn Ford Kuga.

Reeds een aantal jaren tevreden.

Vriendelijke en correcte mensen. Bij onverwachte reparaties wordt eerst contact opgenomen wat de kosten zijn en of het noodzakelijk is of een advies.

super werk

super weer gedaan

Zoals verwacht, TOP Service

Deze keer een zogenaamde inspectie beurt voor mijn Ford. Klaar terwijl u wacht, bijgepraat over de te verwachten onderhoudspuntjes.

goede communicatie .heldere afspraken op tijd op maat

Er was sprake van een terugroep actie door Ford NL de onderhoudsbeurt kon daarmee worden gecombineerd . Een vervangend vervoer was geregeld. evenals een kop koffie!

Prijsopgave vooraf, goede service, vriendelijk

Vriendelijk personeel,vakmanschap!!

Goed en vakkundig geholpen. Vriendelijk personeel.

Correct professioneel en persoonlijk

Zie boven

Goed en prettig geholpen.

Erg tevreden en vertrouwd.

Een heel persoonlijk autobedrijf. Open en transparant en duidelijke afspraken. Ik ging er met een fijne auto en goed gevoel weg.

Vrij direkt geholpen

Ik word altijd vriendelijk geholpen

Ik had vrij snel een goede indruk van de garage en goed geholpen /geadviseerd door Jitze.

Eénmaal in gesprek met Jitze heb ik vrij snel een beslissing kunnen nemen en ben zeer tevreden met mijn auto. Goed geholpen, goede service, eerlijk. Gewoon als super ervaren.

Zoals afgesproken en leen auto meegekregen .

Zeer correcte behandeling

Waardoor er een uitstekende service is

Reparatie direct en snel afgehandeld.

Koplamp was defect.

Zeer tevreden met nieuwe aankoop

Vriendelijk ontvangst in showroom. Meedenkend. Prettig zaken doen. Klant gericht. Hulpvaardig. Goede afwikkeling bij aankoop. Kortom zeer tevreden van A tot Z.

Zeer plezierige omgang, kijken naar de wensen en aanbod.

Goed de tijd voor mij genomen en uitstekend geholpen.

Een fijne auto gekocht en gerichte klantvriendelijkheid ervaren. Leuke betrouwbare mensen werken daar. Zeer betrokken.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde