uitstekend

goede afspraken goede uitvoering prettige bediening

Klant vriendelijk, goede service. Komen hun afspraken na.

Attent.

Goede voorlichting. Hulpvaardig.

Auto weer voor een grote beurt geweest, netjes een rapport gekregen met wat er moet gebeuren. Ook werd dit nog telefonisch toegelicht. Allemaal naar tevredenheid. Ook hadden we schade wat Ook door Jitze geregeld is echt top

Klantvriendelijkheid

Je wordt altijd zo gauw als het kan geholpen. Correcte behandeling.

Fijne auto. Veel snufjes.

Accupakket zat binnen 2xweken op z'n volle capaciteit van 60 km. Om schakelen benzine naar E werkt mooi. Wat tegen valt is de routeplanner. Deze loopt ver achter ondanks de update. Rotondes in Beilen liggen er al meer dan 2 jaar. De vele veiligheids snufjes geeft een veilig gevoel

goed bedrijf

kwam ruitewissers halen werden er ook nog opgezet.

grote klasse

Ik ben al 24 jaar klant bij autobedrijf Hoogterp, terwijl ik in al die jaren een aantal keren ben verhuisd en bepaald niet dichtbij Oosterwolde, maar een fijne en betrouwbare garage is mij heel wat meer omrijden waard.

Prima en klantvriendelijk!

Het probleem aan mijn auto is prima verholpen

Grandioos geholpen

Echte service heb ik bij jullie gehad

goede service

prettige mensen zowel ontvangst , receptie, als werkplaats. alleen afstand naar ons is wel ver. we overwegen voor volgend jaar een dealer dichterbij te zoeken.

goed geholpen

goed geholpen

Geen op of aanmerkingen

Zeer klantvriendelijk

Mijn bus wilde niet starten anwb gesleept naar ze en gingen er direct mee aan de slag

Uitstekend geholpen

Vooraf ben ik duidelijk geïnformeerd wat de monteur ging doen en over de kosten.

Heldere afspraken, goede auto

Eerste ervaring met Hoogterp maar heel fijn. Goede samenwerking en prima oplevering van denauto

Fantastisch

Eerlijk, duidelijk en vriendelijk .

Vriendelijke en goede informatie bij de verkoop

Mijn ervaring is nog maar kort we hebben alleen de verkoop mee gemaakt die was duidelijk, vriendelijk en zijn alle besproken afspraken na gekomen dat schept vertrouwen. Wij gaan er van uit dat verdere contacten met deze firma ook goed zal verlopen

Vertrouwd bedrijf

Wordt goed geholpen Prijs iets te hoog

Nieuwe auto voldoet ruimschoots aan verwachtingen

Vanaf het moment van het samenstellen van de auto, het bestellen t/m het afleveren wederom uitermate tevreden. Goed advies/ meedenken, goede communicatie over levertijd e.d.

Super service.

Mijn FORD KA had net in juni 2022 zijn jaarlijkse onderhoudsbeurt gehad, maar begin september 2022 liet de auto mij in de steek op vrijdagavond na 17:00 uur terwijl wij in Dalfsen (OV) waren. Via het service nummer contact opgenomen en na ongeveer 45 minuten kwam er pechhulp en bleek de ACCU te zijn overleden. Vrijdagavond omstreeks 21:00 uur was er speciaal een monteur naar de garage in Oosterwolde Fr gekomen en deze heeft de auto voorzien van een nieuwe accu, zodat ik zaterdagmorgen om 07:00 uur de boot naar Terschelling ook weer kon halen en de auto op het grote parkeerterrein Tjerk Hiddes in Harlingen kon stallen.

Werd eerst goed gekeken en mij gemeld en uitgelegd welke zaken/onderdelen in orde zijn en welke nu of later zouden moeten worden gerpareerd/vervangen.

alles volgens afspraak. in goede sfeer en deskundig

Als altijd onderhoudsbeurt prima verzorgd

Geen minpuntjes bij onderhoudsbeurt. Wagen gehaald en gebracht.

Auto was de zelfde dag weer klaar.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde