Geweldige professionele service

Staan altijd klaar en denken prima mee!

Keuring geregeld, zoals het hoort.

Zie boven.

Vriendelijk en betrouwbaar

Vriendelijke en bekwame mensen

Uitmuntend

Tweede wagen gekocht. Ford Kuga uit 2017. Alles goed geregeld. We komen uit Brabant daar speciaal naar toe om een auto te kopen. Jaar garantie erbij. Je kunt altijd op Jitze en zijn team bouwen. Jitze bedankt

Top garage

Goede services en vriendelijk personeel

Positief

Een vlot en zeer netjes bedrijf. Ook de service dikke prima

Ze staat altijd voor je klaar

Zoals we gewend zijn bij Jitze Hoogterp hebben we vriendelijk en persoonlijk contact. En natuurlijk vriendelijk en correct geholpen !

Goede service !!

Zoals altijd tevreden !!!!

Men komt na wat is afgesproken.

Goede wintercontrole.

Goede contacten

Al jaren vaste klant. Nog nooit een probleem mee gehad.

Prima service.

Goeie srvice en goeie reparatie

Bent zeer tevreden voor de goeie afhandeling van de reparatie en de instelling van mijn navigatie

Doortastend aangepakt

Het probleem van mijn auto is direct opgepakt en keurig gerepareerd. De onderdelen moest besteld worden, maar er werd al rekening gehouden in de planning dat direct de volgende dag het klaargemaakt kon worden in de werkplaats. Dikke duim!

de klacht meteen opgepakt

keurig geregeld

Gewoon een heel goed bedrijf erg sociaal

Tevreden, goeie service

Denken met je mee, verder goeie service wanneer nodig is. Weten je goed advies te geven.

Goed goed Kan niet beter

Is meer dan dertig jaar Bedankt J P voor de snelle Services

Prima!

Ik werd zeer vriendelijk ontvangen. En de werkzaamheden werder tot volle tevredenheid uitgevoerd. Ik heb geen klachten.

Zoals altijd een goede ervaring

Service gericht, alle tijd, goed advies, glexibel en meewerkend

Zoals altijd prima!

Vie vorige invulvak.

Fijn bedrijf

Zeer goede service en goed geholpen met de aankoop. Maar dat was ons ook wel bekend dat dit een fijn,betrouwbaar bedrijf is. Zeer tevreden en blij met de auto.

wederom een zeer goede ervaring!

De aankoop van onze Ford Kuga 2020 is onze 6e aankoop alweer bij autobedrijf Jitze Hoogterp en net als alle keren hiervoor weer fijn zaken kunnen doen alles weer keurig afgehandeld zoals wij dat al jaren gewend zijn, goede uitleg over de nieuwe auto in een ontspannen sfeer gewoon prima[dank je wel Adriaan]

dikke prima

dikke prima

Prettig en rustig

Fijn geholpen met het aanschaffen van een andere auto. Adriaan dacht mee op een prettige manier en ik kwam op een andere auto uit dan ik in gedachten had. Ik kreeg echter alle tijd om het even te laten bezinken. Ben zeer blij met mijn keuze voor de Ford B Max.

Een geweldig bedrijf, betrouwbaar en buitengewoon goed geholpen.

Vorige week mijn Ford Kuga opgehaald. Een geweldige wagen, wij zijn daar heel blij mee. Maar wat misschien wel net zo belangrijk is dat we op een heel fijne en warme wijze alle gelegenheid hebben gehad om de auto te kunnen bekijken en proef te rijden. In alle rust werd de tijd genomen voor alle vragen, die deskundig en uitgebreid werden beantwoord. Vervolgens was het fijn om met Jitzer Hoogterp in een buitengewoon gemoedelijke sfeer, zonder enige druk te ervaren, te komen tot een prima en no nonsens aankoopvoorstel, inclusief een zeer reële inruilprijs voor mijn oude wagen. Het doet warm aan als je na enige dagen opgebeld wordt om te informeren hoe de wagen bevalt. Een betrokken bedrijf met een buitengewoon klantvriendelijke en goede service, zonder moeilijk te doen. Autobedrijf Jitze Hoogterp hartelijk bedankt voor alles, het is jammer dat de afstand zo groot is anders wist ik wel waar mijn nieuwe auto in onderhoud wordt gegeven.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde