Correcte, en erg formele afhandeling.

Mijn ervaringen met autobedrijf Jitze Hoogterp zij al ca. 40 jaar prima.

Ouderwets goed

Hele goede service, perfect geholpen, goede uitleg over service beurt

Gewoon een goeie garage

Als vanouds een betrouwbaar adres

Gastvrij, empatisch en realistisch

Ruim twee uur gereden om een fijne Fiësta te kopen met een fijne inruilprijs! Beetje ver, maar bij een volgende gelegenheid zeker een optie!

Al jaren tevreden klant.

Duidelijke afspraken en uitleg.

Super ervaring

Wee hebben een eind moeten rijden voor de mooie kuga maar was de reis meer dan waard ,zijn zeer gastvrij ontvangen door adriaan geen gehaast alles lekker rustig aan en uiteindelijk tot een goede koop gekomen ,nog 1 weekje wachten nu en dan kunnen we rijden we zij heel erg blij erg bedankt voor de goeie service vr groetjes de fam wage

Fijne communicatie. Duidelijk en snel.

Erg blij en tevreden over onze aankoop. Vriendelijk en snel geholpen.

Snelle goede service

Mijn auto is snel, kundig en netjes gerepareerd.

Top garage

Het eerste contact was al heel erg aangenaam. Hoogterp heeft mee gezocht naar een Ford Fiesta. Deze op aanraden van Hoogterp bij een andere garage gekocht. Ze willen het beste voor de klant. En als ze dat op dat moment niet kunnen bieden komen ze met een alternatief. Ze zijn eerlijk naar de klant en geven je een welkom gevoel. Ze trekken je niet het vel over de oren en alles gaat in overleg. Voor mij geen andere garage meer.

prima ervaring, zoals vanouds. Ga zo door.

Al vele jaren klant bij Jitze Hoogterp. Altijd prima geholpen c.q. te woord gestaan bij de medewerkers van de receptie. De video was zeker interessant om te volgen.

Goed geholpen

Goede afspraken en hebben alle tijd voor je.

Heel fijn !

Altijd prettig te woord gestaan ... en de klachten worden serieus genomen.De "wachtruimte" is ook prettig ..de koffie lekker.

Betrouwbaar, professioneel en bijzonder klantgericht.

Na een bijzondere kennismaking met de eigenaar van dit bedrijf waarbij ook ruimte was voor indringende en integere privé zaken werd in alle rust zaken gedaan. Alle mogelijke wensen kwamen aan de orde van mijn kant waarbij al mijn vragen en méér werden beantwoord. Ook over garanties met zijn voor en tegens werden besproken. De adviezen waren professioneel en nergens heb ik een vorm van ongewilde druk gevoeld. Kijk met tevredenheid terug op mijn aankoop en verkoop van mijn vorige auto.

zeer goed

zeer goed, maar wel stekkertje vergeten

Uitstekend in alle aspecten van het bezoek.

Alles dik in orde.

Gratis lichtje van achterlicht vervangen..

Snel en keurig afgewikkeld.

efficiënte en vriendelijke garage

Ik ben al meer da 20 jaar klant. En elke keer valt weer op hoe eerlijk, servicegericht en efficiënt hier gewerkt wordt.

Garage Hoogterp blijft top!

Bij een vorige beoordeling was ik zeer positief. Als er meer dan 5 sterren uitgegeven konden worden dan had ik zeker 10 gegeven. Als trouwe klant, meer dan 30 jaar, heb ik alleen maar lof voor Garage Hoogterp. Klantvriendelijk, meedenkend en vakkundige medewerkers. Net als elk bedrijf kan er ook wel eens niet goed gaan. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Toch blijf ik trouw aan Garage Hoogterp omdat ze steeds tot tevredenheid hun werk doen of tot een oplossing komen.

Onze ervaring met garage J Hoogterp is zeer goed. Vriendelijke met vakkennis personeel die je altijd goed en graag helpen. We komen er al jaren en nog nooit zijn we ontevreden geweest.

Een top garage.

Vriendelijk personeel en een goede service. Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto.

Geweldige service, goede afspraken en vriendelijk personeel!

Je kunt altijd op Hoogterp rekenen en je wordt er als een VIP behandeld!

Goed, maar wel steeds een hogere prijs

Ik ervaar deze garage als een zeer goed bedrijf. Tocht ervaar ik ook dat de prijs aan de hoge kant is. Als ik de prijs vergelijk met niet merk gebonden garages.

Geweldige service, kundig personeel en een lieve hond :)

Duidelijke afspraken, meteen een bevestiging van de afspraak in de mail. Erwin die je naam onthoudt duid op een professionele houding. De hond van Jitze Hoogterp houdt je gezelschap als je wacht in de kantine. Ik kan zo wel even doorgaan maar het is wel duidelijk: dit is een prima garage met kundig personeel, goede service en laten je wegrijden met een goed gevoel.

Ontving zelfs een persoonlijk filmpje met duidelijke uitleg

komt afspraak na

vriendelijk en direct