Goede service.

Deskundig, klantvriendelijk, eerlijk en zeer betrouwbaar

Auto ingeruild, prima advies, snelle en efficiente service en heer eerlijk fair en betrouwbaar.

Komt betrouwbaar over.

Niet opdringerig, eerlijke prijs. Vriendelijk en duidelijke afspraken, die tot nu toe nagekomen zijn.

Positief

Eerste ervaring is goed. Tevreden over vriendelijkheid en het geven van tekst en uitleg over door ons uitgezochte auto. Na een week ook tevreden over de auto.

Weer zoals ik gewend ben: prima.

Auto gehaald en terug gebracht. Afhandeling keurig verzorgd.

serieus en fijn gesprek over een Fiesta en niet moeilijk over een niet alledaagse inruilauto

Ik kwam rond Pasen 2021 voor het eerst bij Hoogterp. Ik werd vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Snel een proefrit geregeld, behoorlijke inruil en goede informatie. In één uur een andere auto gekocht. Het gaf vertrouwen

Prima en snelle service

Heldere communicatie, vriendelijk personeel, snel geholpen en prima service. Oud buurvrouw van mijn ouders (Nieuwehorne) was ook goed te spreken en ook een verloskundige die hier eens over de vloer is geweest raadde mij aan voor onderhoud naar jullie toe te gaan.

Zorgvuldig, klantvriendelijk

Klantvriendelijken behandeling en zorgvuldig, vakkundig werk.

Met het ophalen van de nieuwe auto was alles geregeld, zelfs werd de autoverzekering doorgebeld zodat wij direct konden rijden. Zeer goed verkoop team.

Op recht goed geholpen

Afspraak gemaakt wat er moest gebeuren voor afleveren van de auto, afspraken na gekomen. Voorbeeld auto gekocht met extra rubber matten maar de stoffen auto matten waren verwijderd. Bij na vraag werd keurig de stoffen auto matten terug geleverd. Bumper beschermer zou geplaatst worden, door kou ging dit niet geheel goed. Probleem met de lijm, dit werd later als nog perfect geregeld.

altijd prima voor mekaar

Laatste reparatie onder garantie uitgevoerd klasse

Geweldig Zo als je daar geholpen word

Zoals Afgesproken word alles afgehandeld

Een jaar geleden mijn derde Ford Transit ook weer bij Hoogterp gekocht. Al weer zoveel gereden dat de eerste beurt al weer nodig was. Zoals altijd weer uitstekende service.

Is zeer goed

Wij hebben een ford cmax gekocht Erg klantvriendelijkheid Een mooi bedrijf alle staan er erg netjes bij gepoetst en wel Voor een volgende auto komen wij zeker weer terug

Afspraak weer vlot gemaak

Auto voor APKl geen bijzonderheden, weer zeer tevreden.

Goed!

Goed!

Er wordt netjes gecommuniceerd met mij als klant, je weet waar je aan toe bent

Een wR

Een warm bad, bejegening en kwaliteit, rond uit geweldig

Alles volgen afspraak uitgevoerd.

Zeer correct geholpen, netjes een prijsafspraak gemaakt, en alles volgens afspraak uitgevoerd.

Prima geholpen.

Betrokken bij het pechgeval, met goed advies.

Hartstikke goed!

De koop van de auto gedaan bij een bedrijf dat ik heb leren vertrouwen gedurende de jaren die ik hier nu kom. Onze eerste Ford is hier gekocht, daarna volgden er inmiddels alweer twee andere auto's van Jitze Hoogterp. Al voordat de auto gekocht is, werd uitgebreid gevraagd over wat wij zochten: merk, type, bouwjaar, opties, kleur, prijs. Hierop is een match gezocht en gevonden. Erg blij met deze aankoop. Tot slot wil ik graag vermelden dat de service niet ophoudt bij de aankoop. Ook daarna klopt het bij Jitze Hoogterp.

Geweldige service, geweldige auto

Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop. Prettige verkoper, eerlijk en open over de auto en het onderhoud. Goede deal kunnen maken. Nieuwe banden, terwijl de oude banden waarschijnlijk nog wel door de keuring waren gekomen. Ook de remschijven achter vernieuwd. Tip top afgeleverd en nu hebben we veel rijplezier in onze auto. Kortom, erg tevreden over deze garage en de auto. Bedankt heren!!

Prima service, vriendelijke contacten

Binnenkort ga ik 10 km verderop wonen, maar ik blijf graag klant!

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde