zeer positief

klantgericht vriendelijk en belangstellend

Eerlijke en de juiste reparatie

Prima in orde .

Wordt net en deskundig te wordt gestaan, en reparatie e.d correct verholpen. Ik ben dik tevreden .

uitstekend bedrijf met prima service

Goede prijs bij inruil auto en aankoop nieuwe auto. Vriendelijk, vakkundig en behulpzaam personeel. Prima service. Dini en Gossen Bakker - Oosterwolde

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en vakkundig. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeker aan voor toekomstige klanten.

Klant gerichte service.

Ze bieden goede service. En overleggen eerst met de klant als er bij komende reparatie zijn.

Ben tevreden klant

ben al jaren klant , dus dat zegt genoeg . TEVREDEN

Reparatie viel gelukkig volledig onder de garantie, kon snel terecht en correct geholpen

zeer deskundig en zeer klantvriendelijk

Meer dan 20 jaar klant. Het bovenstaande geldt voor al die jaren.

Vlot en correct geholpen.

Twee Banden die langzaam leeg liepen, Hoogterp gebeld en gelijk langs komen. Goede service al 35 jaar.

Zolang Hoogterp al bestaat lid van de club zeer tevreden houden zo.

geweldig geholpen.

Er hadden muizen in mijn luchtfilter een nestje gebouwt met als gevolg dat ik een constante motorstoring had. Bij Hoogterp hebben ze er alles aangedaan om dit te verhelpen met als resultaat dat de auto weer helemaal in orde is gemaakt. GEWELDIG!!!!!

Klant vriendelijk, goede communicatie, goede info omtrent mankementen van de auto.

(wederom) top!

Had geen afspraak, maar kon gelukkig desondanks toch direct langs komen en werd meteen geholpen

Super geregeld

Keurig bedrijf alles goed geregeld

Zie boven.

Al jaren vaste klant

Een goede APK-en grote beurt

Keurige ontvangst aan de balie. Was verbaasd over een telefoontje waarin werd geadviseerd de ruitenwissers te vervangen. Deze waren vorige keer al vervangen, dus overbodig en kwalijk. Overigens had ik dat ook al van anderen gehoord. De beurt is verder goed uitgevoerd. Net als de vorige keer was de radio aan, toen ik de auto startte. Ik vraag mij af of een controle van de autoradio bij een beurt is inbegrepen..

Je wordt altijd leuk te woord gestaan en prima geholpen..

Correct, aardig, meedenkend en deskundig. We zijn altijd heel tevreden.

Topbedrijf, duidelijke afspraken, hele goede service

Uitstekend garagebedrijf, altijd keurig te woord, komen alle afspraken na. Er is altijd een leenauto en ik kan altijd snel terecht. Vakkundig personeel. Vooral zaken als een persoonlijke video die je krijgt toegestuurd na een beurt maken deze garage professioneel en zorgt er ook voor dat je klant blijft.

Doen wat ze zeggen.

Gebeld ivm start problemen, kon binnen 48 uur terecht en was het euvel verholpen....top.

Prima sevice

Keurig van te voren bericht over extra werkzaamheden

Klantgericht!

Vriendelijk en professioneel in de omgang. Goede service.

Super service

Ontzettend goed geholpen bij het vinden van een auto, super vriendelijk personeel en erg tevreden met mijn nieuwe auto.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde