prima service en duidelijk in alles.

prima al jaren

Uitstekend service

Geweldige service goede uitleg over de staat van de auto. Geen verrassingen na afloop

eerlijke en goede informatie. In ieder geval niet het idee dat wij om een broodje kwamen. Tijd, aandacht en service zijn wij tevreden over.

Slechte start

Onze start was niet zo geweldig Maar na de proefrit was alles in kannen en kruiken en is de aankoop ook direct beklonken

Leuk net bedrijf waar de klant voorop staat

Wij zijn hier geslaagd voor een andere auto. Netjes en informeel ontvangst. Mooie occasions en normaal geprijsd en een bedrijf waar de klant centraal staat.

Topbedrijf!

Uitstekende service, zeer klantvriendelijk en de haal- en brengservice is top!

Haal en breng service is prima bevallen.

Mijn ervaring met de garage is goed. Denken goed mee en zijn klantvriendelijkheid.

zeer vriendelijk, accuraat en kennis van zaken

positief, een minpuntje vind ik dat je per mail en telefoon iets te vaak wordt 'bestookt' dat de auto toe is aan een beurt of/en apk.

meelevend/-voelend

ik conformeer mij graag aan alle vermelde positieve beoordelingen!

geweldig.

Mijn auto moest APk en kleine beurt,'geen probleem,auto werd gehaald en keurig op tijd weer terug gebracht,En op mijn verzoek gelijk de rekening,ook gelijk kunnen betalen.Perfect geregeld, dit is dus een prettige regeling van beide kanten.ook prettig dat dit bedrijf mooi in mijn buurt is,dus geen onnodig gereis. Dus grote klasse,zo ook de medewerkers zijn altijd vriendelijk. Dit blijft dus simpel mijn garage.

Goed.

Meer dan 25 jaar klant en nog steeds tevreden.

Uitstekende service

Lamp linksvoor defect. Meteen vervangen terwijl ik een bakje koffie dronk. En dankzij de Hoogterp servicepas gratis. Super!

Altijd prettig

Heldere communicatie & snelle service!

Snelle reparaties

Ik heb op een dinsdag gebeld dat ik een ratelend geluid hoorde, kon de auto woensdag brengen zodat ze konden zien wat er aan de hand was, gebroken spiraalveer, en die werd donderdag vervangen. Kon ik ook nog een leenauto mee krijgen!

Duidelijk en koffie stond Klaar Afspraak werd nagekomen

eerlijk en goed bedrijf

zoals het overal zou moeten zijn

Mijn ervaring is prima: je eigen auto wordt niet "afgekraakt" maar gewoon bekeken. Met inruil moet je een faire prijs voor een auto die je wil kopen bij Hoogterp. Er wordt met je meegedacht. De service heeft geleid tot meer dan 20 jaar klant-zijn. Ik raad het iedereen aan.

Prima.

Afspraak goed nagekomen..

prima garage

zie boven

geweldig

Vanaf het moment dat wij 10 jaar geleden bij Jitze kwam voor een nieuwe auto is de service en de gesprekken met Jitze Hoogterp in een woord geweldig. Fijne man, die altijd zijn afspraken nakomt Daar kan menig autobedrijf een voorbeeld aan nemen. Dit geldt voor het hele bedrijf.. Nooit een seconde spijt dat wij onze auto bij Jitze hebben gekocht.

Behulpzaam en vriendelijk

De afspraken worden nagekomen .

Klantvriendelijk bedrijf

Vriendelijke ontvangst, Staan direct voor klant klaar, In overleg reparaties toepassen etc.

Al jaren een betrouwbaar adres.

Een tevreden klant, door de prettige manier van omgang en goede kwaliteit van het werk is er vertrouwen. Afspraken staan en worden netjes uitgevoerd.

Super service en vriendelijk personeel

Een auto bij Hoogterp gekocht en die is keurig afgeleverd en de afhandeling is super vlot en goed verlopen. De verkoper is erg vriendelijk en ook na de verkoop goed meewerkend, ik zou hier zeer zeker weer een auto kopen.

Stond stil met een lege accu. Gebeld kon gelijk komen voor een nieuwe accu. Super geregeld.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde