Vriendelijk en vakkundig personeel, zowel aan de balie als in de werkplaats.

Kan niet beter !

Na gesprek waarin alle vragen van mijn kant duidelijk en deskundig werden beantwoord tot aankoop overgegaan. Afspraken zijn goed nagekomen en de auto is op de afgesproken tijd bij ons voor de deur afgeleverd. Auto rijdt fijn en is een stuk stiller dan de vorige B max. Zijn tevreden met de aankoop.

Prima service klantvriendelijk

Na jaren klant te zijn geweest is de service en klantvriendelijkheid nog uitstekend

Kom er al jaren , staan altijd klaar als er wat is

Zeer prettig en vriendelijk geholpen.

Kreeg keurig tekst en uitleg wat de reparatie in hield

Top service!

Alles volgens afspraak. De auto werd daarnaast ook nog eens opgehaald en weer teruggebracht! De video van de inspectie is een mooie toegevoegde waarde. Wij komen er niet voor niets al meer dan 15 jaar. Keep up the good work!

Meer dan voortreffelijk

Zie boven

Prima in orde !

Ik kom niet uit de buurt, maar is zeker de moeite waard , om mijn auto in onderhoud te hebben ! Is een net en correct bedrijf ........

Hele fijne handel gedaan

goede service en uitleg

onderhoud van mijn Ford Fiesta in 1 woord fantastich

ophalen en afleveren auto punctueel. Onderhoud prima, vervanging onderdelen volgens afspraak. Prijs-kwaliteitverhouding zeer goed

Een geweldige auto dealer met een uitstekende service en kwaliteit

Wij hebben de ervaring dat onze vragen en wensen adequaat en serieus worden opgepakt. Er word in dat geval direct op korte termijn een afspraak of oplossing gezocht.

Aankoop Ford bmax

zeer naar tevredenheid geholpen

Prima afgehandeld.

Goede communicatie. Goede service

Weer zeer goed geholpen

Apk goed en snel geregeld en klaar

Een top autobedrijf betrouwbaar vriendelijk

we hebben in April voor het eerst een auto bij Jitze gekocht, wat een lieve betrouwbare man wij gaan nooit weer ergens anders heen. Alle personeel van Jitze zijn toppers, ze zijn allemaal behulpzaam. 1 woord TOP

Uitstekende service en vriendelijke mensen die met je meedenken

Prettige mensen om zaken mee te doen.

Hebben Renault Captur gekocht, bij het proefrijden werd ons door Jitze.... neem alle tijd probeer de auto goed uit. Bij terug komst om tafel gezeten en waren het snel eens, bij de aflevering geholpen door Adriaan. Wederom werd tijd genomen die nodig was....duidelijk verhaal, geen poespas..factuur mee gekregen waar vindt je dat vertrouwen nog......kortom dik tevreden dus !@

Winterbeurt gehad en zomer/winterbanden wissel. Naar volle tevredenheid.

Wederom snel geholpen

Vakkundig, vriendelijk, snel

Zorgvuldig en vriendelijk

Zorgvuldig en vriendelijk

Zoals altijd: Topservice

Mijn Cmax gebracht voor een wintercheck. 's Ochtends stond de leenauto klaar. De leenauto's zijn altijd prima en geen oude bagger. Geeft mij een gerust en veilig gevoel dat de auto voor de winter weer helemaal is gecheckt. Dankzij de Hoogterp servicepas was de check gratis. Super!

Erg prettig bedrijf.

De communicatie is altijd voorbeeldig en dat geldt ook voor de werkzaamheden. Wel valt mij op, dat de radio steeds aan is als ik de auto haal en gaat starten.

Zoals altijd zeer goed

Onlangs 2 x in de werkplaats geweest maar beide zaken hadden geen verband met elkaar. Alles opgelost in goed overleg. Wij zijn zeer tevreden over de geboden service. Harm.

Geven een goed advies

Waardeel 4