SUPER TEVREDEN

Uitstekende service en vriendelijk personeel. Vakmensen met passie.

geweldig bedrijf

altijd attent

Weer goed

Zoals altijd prima ontvangen en goed geholpen.

Goed en snel

Goed en snel geholpen

klant gericht goede service zo als het hoort altijd een oplossing als het nodig is. klant vriendelijk.

Alles volgens afspraak gedaan,en volgens prijsopgave

Goede communicatie zowel in de werkplaats als de werkplaats receptie ,wat er moet gebeuren wat de kosten zijn .

zoals het hoort

Mee denkend

Klantgericht, goede service, altijd op zoek naar de beste oplossing wanneer dat nodig is.

Kan altijd met mijn vragen bij jullie terecht

Altijd goed ,Geen gezeur,

Goede service vriendelijk personeel Vaste klant bij jullie dus altijd goed

Prima geadviseerd

Prima geadviseerd

Blij met Ford Hoogterp!

Al jaren een tevreden klant. Van verkoop tot receptie tot werkplaats; iedereen werkt zeer klantgericht! Staan altijd voor je klaar!

Een zeer tevreden klant.

Prima vertrouwd adres, laagdrempelig bedrijf, wat altijd probeert om tot een oplossing te komen als zich problemen voordoen. Vriendelijk personeel wat altijd voor je klaar staat. Duidelijke prijsafspraken. Uitstekende verkooptechniek. Zorgt ervoor dat de klant tevreden de deur uit gaat.

Geweldige service. 100% eerlijkheid!

Een geweldig bedrijf, je weet waar je aan toe bent. Ervaren monteurs op al het gebied en vele merken! Aanbevolen? Zeer zeker!!

zeer goed

Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan

Uitstekende service. Ik wordt via een video op de hoogte gehouden van het onderhoud.

Supermooie auto afgeleverd met prima uitleg

Nieuwe leaseauto afgeleverd door Adriaan Zijlstra van Autobedrijf Jitze Hoogterp. De auto is nog completer dan verwacht wat duidelijk werd door de prima uitleg. Blij met mijn nieuwe Ford Focus ST-Line.

Gewoon goed!

Auto heeft een grote beurt gehad en alles is naar behoren uitgevoerd. De videocheck die van de auto wordt gemaakt vind ik een goed stuk communicatie. Omdat een werknemer van Hoogterp bij ons in de buurt woont,werd ons aangeboden om de auto s’ochtends op te halen en s’avonds weer terug te brengen. Wij zijn zeer tevreden over Hoogterp.

Prima garage

Word altijd vriendelijk trefwoord gestaan

Uitstekende service !

Van begin tot eind prima afgehandeld. Ik vond het wel mooi om te zien dat ik een filmpje kreeg waarin de monteur de auto beoordeelde en een reparatie-advies gaf. Na overleg is de reparatie naar volle tevredenheid uitgevoerd, net als de voorgaande keren.

Tevreden.

Persoonlijke benadering, klantvriendelijk. Goede service. Een goed bedrijf met deskundige medewerkers en een zaak waar ik met plezier naar toe gaat wanneer het nodig is !!!

Prima uitleg over uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan. Meedenken en adviseren over keuzes.

kleine reparatie direct en gratis verricht

heel positief

Betrouwbaar, eerlijk en vriendelijk!

Meerdere keren gebeld voor informatie. Goed en vriendelijk te woord gestaan. Bij het kopen van de auto is alles vlot en goed geregeld!

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde