Je weet waar je aan toe bent

Je weet waar je aan toe bent

Erg tevreden

J.timmers is erg tevreden

Goed geregeld, maar her is altijd duurder dan je denkt.

keurig ontvangen en samen het probleem ter hand genomen en opgelost

Prima en uitgevoerd volgens afspraak.

Auto was op afgesproken tijdstip klaar en de hoogte van de factuur was ook precies als de prijsopgave.

Heel goede ervaring

Al meer dan 30 jaar klant bij Autobedrijf Hoogterp en altijd goede service.

Betrouwbaar en kundig

Hoogterp heeft ons erg geholpen met het vinden van deze auto. Niets was te gek. We mochten zoveel proefritten maken als we wilden. Ze gaven ons alle ruimte om tot een goede bewuste aankoop te komen.

OOK DEZE KEER WEER PRIMA GEHOLPEN.

ALWEER PRIMA GEHOLPEN

Zeer aangenaam bedrijf, super tevreden !!!

Een van de weinige bedrijven, die je met een gerust hart je beste vrienden kan aanbevelen !!

Prima geholpen

Onderweg kreeg ik een melding van een storing op mijn scherm. Gelijk doorgereden naar de garage. Kon gelijk worden geholpen en de storing werd verholpen.

prima service goed bedrijf

zeer klantgericht bedrijf

Klantvriendelijk en kwaliteit

Klantvriendelijk ontvangen, er wordt meegedacht en de kwaliteit is goed

Goed bedrijf

Goede ervaring

Prima service. Vriendelijk, duidelijk en correct.

Iedere medewerker staat in de "dienstverlening-houding". De dienstverlening is dan ook zeer klantgericht. Afspraken worden nagekomen en de service (van koffie tot leenauto) is uitstekend. I.v.m. het Corona-virus zijn de nodige maatregelen genomen. Hieruit mag blijken dat de klanten, maar ook eigen medewerkers, serieus worden genomen.

altijd klant vriendelijk en behulpzaam

De mensen daar zijn altijd behulpzaam en mee denken

Een vakgarage!

Zoals altijd uitstekend geholpen en men denkt met je na bij een probleem. En probeert het op te lossen, wat meestal ook lukt!

Prettige vakmensen en goede service

Al ruim 16 jaar rij ik met plezier naar Oosterwolde om mijn Ford bij Jitze te laten nakijken. De vakbekwaamheid en vriendelijkheid van de mensen die er werken kom je elders niet veel meer tegen.

Prima, uitstekend en klantvriendelijk

Werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Klantvriendelijkheid is uitstekend. Komen afspraken na en de afgesproken prijs wordt niet overschreden. Als klant wordt je open en eerlijk benaderd.

Behoeft geen uitleg

Uitstekend geholpen

Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel .ook in deze coronacrisis .goede adviezen en daarna goed geholpen en de auto perfect weer terug.

Naar tevredenheid vrijwel meteen geholpen met het probleem

Goede ervaring

Goede service, klantvriendelijk.

Nooit meer elders

Al vanaf mijn eerste auto klant bij Jitze Hoogterp. Super tevreden!

Altijd buitengewoon correcte & vriendelijke service

Ben al jaren klant en voel me ook in alles een gewaardeerde klant. Altijd een vriendelijke & persoonlijk behandeling en goede service

Zeer vlot met alles en goede uitleg

Ik ben zeer tevreden met de service

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde