Duidelijk, klantgericht, goede service!

Ze houden zich aan de afspraak en communiceren duidelijk.

Een aantal problemen aan mijn auto werden direct verholpen, terwijl ik genoot van een kopje koffie. Bovendien zijn de handelingen ook nog eens kosteloos verricht.

Ja zeer goed

Duidelijke uitleg van tevoren over herstel werkzaamheden met prijs opgave.

Top garage

Worden altijd goed geholpen Service is goed Duidelijke uitleg over de eventuele kosten

goede, perfecte service

eerst overleg over de nodige reparaties. en gedegen advies

Jitze is een heel betrouwbaar man

Wij hebben 3 weken geleden een Renault Clio bij Jitze gekocht. Jitze is een hele vriendelijke lieve man, een hele eerlijke man denkt met je mee. Deze autobedrijf krijgt van ons een hele dikke 10. Wij gaan nooit meer naar een andere auto bedrijf.

Storing netjes volgens afspraak verholpen

Zeer goede service...voorbeeld voor andere bedrijven...ga zo door !

Auto gekocht in januari, begin mei ontstond er een “rammeltje” wat niet onder garantie viel, de garage heeft dit desondanks voor hun kosten opgelost. Super!

Komt afspraak na

Heb veel problemen gehad met de auto binnen de garantie periode maar ze hebben alles op gelost en aldoor een leen auto mee gekregen of ze kwamen met de leen auto eraan . Gewoon top service en klant vriendelijk.

Zeer goed adres voor onderhoud aan je heilige koe !

Mijn auto was toe aan de verplichte A P K , door de goede service en ervaring van mijn eerste bezoek voor en kleine beurt , (begin van dit jaar) door de receptie vriendelijk ontvangen, en men nam de tijd om mij aan te horen , daarna meneer mag ik u een kop koffie of thee aanbieden, men liep mee naar de pauze hoek , hier stonden goede stoelen,op de tafel lagen diverse ochtend kranten ,en auto-boeken, en de koffie ? heerlijk ! lekkerder dan thuis ! Auto werd direct op de afgesproken tijd in behandeling genomen. Ik had dit bedrijf VEEL EERDER moeten ontdekken! Prijzen heel netjes , vriendelijk en bekwaam personeel , wat wil ik nog meer ? en 10 met griffel !

Ik een goede ervaring met garage J.Hoogterp Oosterwolde.

Ik een goede ervaring met garage J.Hoogterp Oosterwolde.

Super.

Ervaren in hun vak. Professioneel. Als de auto voor de beurt is geweest en er zijn wat mankementen gevonden altijd een belletje, wat er mankeert en wat daar de kosten van zijn. Nemen de tijd voor je. Gezellige garage. Toppers

Mijn ervaring met deze garage bedrijf is goed.

Ik een goede ervaring met garage hoogterp.

Zeer prettig en heel professioneel

Ook op afstand (Limburg) vanuit heel prettige communicatie een naar alle tevredenheid geslaagde transactie kunnen doen ondanks de perikelen van het coronavirus. Het zijn echte meedenkers, die proactief en klantgericht met veel passie auto's ''verkopen''.

Prima geregeld goede afspraken

Volgens afspraak uitgevoerd.

" klaar terwijl u wacht" Onder het genot van een kopje koffie, en een gezellig praatje. Ze hebben alle tijd voor jou als klant.

Heel klantvriendelijk

Goede voorlichting. Duidelijke afspraken en afhandeling.

Afspraken perfect nagekomen

Onderhoud perfect nagekomen en over een probleem word direct nagedacht en meegedacht.

Uitstekende service

Mijn zoon zocht een betaalbare eerste auto. Als vaste klant Adriaan Zijlstra van Ford Hoogterp gebeld en gevraagd of hij wat had staan in de garage. Op dat moment helaas niets in de gevraagde (lage) prijsklasse. Spontaan werd ongevraagd aangeboden dat mocht mijn zoon een auto elders vinden dat deze geheel kosteloos door hun op de brug werd nagekeken voor eventuele aankoop. Mijn zoon vond een auto op marktplaats en deze hebben zij meteen (in overleg met verkoper) nagekeken; conclusie: prima auto voor zijn geld. Auto dus gekocht; tevens zijn zij behulpzaam geweest bij overzetten kenteken. Kortom een uitstekende service waar zij zelf geen cent wijzer van zijn geworden.

Klantvriendelijke en deskundige service

We zijn zeer tevreden!

Een goeie garage!!

Zoals altijd ben ik weer zeer tevreden. Werkzaamheden worden keurig uitgevoerd en zonodig wordt er gebeld mocht er nog wat gebeuren wat toch nodig is. Een prettig team met een oor voor de klanten en zijn vragen. Wietse

Een tevreden Mens

Ik ben zeer tevreden over Autobedrijf Jitze Hoogterp

Goed.

Goede service.

super

Zolang ik deze garage heb is het top, jongens weer een dikke 10.

prima geholpen.

heeft aan mijn verwachtingen voldaan . tot de volgende keer .

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde