Heel positief

We werden goed voorgelicht en toen we de auto hadden gekocht werd ons alles heel goed uitgelegd. Er werd veel tijd voor uitgetrokken.

Betrouwbaar

Je weet dat je een goede betrouwbare auto koopt als je bij Jitze Hoogterp koopt. Goede service en prettig contact

Persoonlijke service

Er werd snel gereageerd op de mails waardoor de auto klaar stond. De aandachtspunten zijn netjes verholpen.

Rustige verkoper, en goede uitleg.

Ben al jaren bij deze garage en weten precies wat ik zoek,altijd geduldig en goed handelbaar .

Fijne manier hoe ze je helpen

Zeer tevreden over de aankoop, aflevering en verleende service.

Zoals verwacht, TOP Service

Hoogterp geeft, zoals ik gewend ben geraakt, uitstekende service.

Heel tevreden over de dienstverlening

Garage Jitze Hoogterp communiceert tijdig en duidelijk en komt ook haar afspraken na

top autobedrijf

zeer deskundig team

Alles prima

Alles weer prima in orde.

is prima

is altijd vriendelijk personeel

Correct en volgens afspraak.

Vriendelijke en correcte behandeling met goede communicatie over bijkomende reparatie.

Ook voor de APK is de merkgarage toch de beste optie

Meestal ging ik naar Kwikfit voor de APK omdat ik dacht dat die goedkoop was. Dit keer maar naar de ford garage. Nu was mijn kenteken verlichting wel goed gemaakt en werden de nodige updates vanuit de fabriek uitgevoerd. Ook de bijna lege batterij van de sleutel was keurig vervangen. En dit voor minder dan bij Kwikfit.

Goed geholpen

Vriendelijk en god geholpen

Auto voor onderhoud en APK. Auto prima nagekeken en we worden altijd netjes geïnformeerd als er hogere kosten zijn. We zijn zeer tevreden over deze garage

Erg prettig en vriendelijk contact met dhr. Hoogterp wij hebben een mooie Ford Fiesta occasion gekocht en afspraak is afspraak dit alles in een zeer prettige en rustige omgeving zonder opdringen. Het voelde voor ons zeer vertrouwd wat ook waar gemaakt werd, kortom een super fijne Ford dealer met een goede werkplaats en monteurs.

super

Een duidelijk helder verhaal, alle afspraken nagekomen. Extra tips en trucs gekregen . Vriendelijk en relaxt en het belangrijkste vertrouwen.

Een fijne zaak zonder haast of gedram.

Als zeer prettig.

Fijn om weer zaken gedaan te hebben met Hoogterp.

Aankoop Ford focus, prima geholpen en goed voorgelicht met keuze van dit model. Wederom een plezierig contact met dit bedrijf. Voor onze regio om deze garage aan te bevelen.

Klantvriendelijk

Auto moest voor een onderhoudsbeurt en apk. Na een eerste check ben ik netjes op de hoogte gebracht van de uit te voeren werkzaamheden. Verder mocht ik gratis gebruik maken van een leenauto.

met een 9.5 kun je alleen maar tevreden zijn

Geen klachten

correct en vriendelijke.

Goede informatie over de staat van de auto.

Ik ben tevreden

tevreden

Fantastisch

Zeer vriendelijke mensen. Als waardige klant geholpen en een fijne auto aangeschaft.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde