Zeer vriendelijk en goed geadviseerd. Rij nu in een auto waar ik super blij mee ben!

Betrouwbaar en vind zijn klant belangrijk

Ford mondeo wagon 2.0tdci gekocht. We constateren een olie lekkage. Gebeld eerste wat Jitze zegt gaan we oplossen. We mochten zelf garage uitkiezen waar we het probleem zouden laten nakijken. Het bleek om een grote reparatie te gaan. Hij wilde het graag in Oosterwolde laten repareren. Halverwege afgesproken bij een pannenkoeken restaurant. Daar eerst pannenkoeken gegeten op zijn kosten op zondag auto's gewisseld. Week later werd de auto aan huis afgeleverd. Top service

correct

geen opmerkingen, tevreden met behandeling en resultaat

Top garage!

Vriendelijke medewerkers, goede service, alle tijd voor je! Wij zijn dan ook al ruim 20 jaar klant bij Jitze.

gewoon goed, afspraak is afspraak !!

Gaat al jarenlang goed, "problemen"worden in goed overleg opgelost

Perfect!

Snel en goed geholpen.

In eerste instantie niet helemaal tevreden over garantie beleid. Maar wel voor rede vatbaar.

Prima auto gekocht, maar behoorlijk aan de prijs. Over een paar dingen toch niet tevreden. Met name toen bleek dat er moeilijkheden waren met de radio/navigatie. Gezien het feit dat we een behoorlijk eind uit de buurt wonen, was het bedrijf niet altijd even meegaand. Uiteindelijk werkt alles gelukkig naar behoren, en is er een onkosten vergoeding aangeboden.

Al jaren onze vertrouwde garage

Betrouwbaar autobedrijf met vakkundig personeel

Degelijk bedrijf met goede vakmensen waar je ook met de monteur direct contact kunt hebben,

ik ben al decennia lang bij hoogterp.

Van (voor ons)onbekend naar vertrouwd adres, vriendelijke ontvangst en advies met verstand van zaken

Autobedrijf was voor ons totaal onbekend maar we hebben er alleen maar positieve ervaringen. Een net bedrijf met een sterk dienstverlenend karakter. Je voelt je als (nieuwe) klant welkom en direct thuis.

Top bedrijf

Goede service en vakbekwame monteurs.

ben op vakantie

ben op vakantie

Het bedrijf zeer goed

Bovenstaande ingevuld,hoeft verder geen invulling,dank U

Ik ben als klant erg blij met dit bedrijf

Ik heb bovenstaande zin geschreven omdat ik erg tevreden ben met autobedrijf Hoogterp? Natuurlijk om hun deskundigheid, maar ook om de klantvriendelijkheid en het samen naar oplossingen zoeken bij eventuele problemen.

Denken mee met de klant,niet met hun portemonnee

geweldig bedrijf!

prettig personeel. wordt goed en snel geholpen!

Een prima garage die zijn afspraken na komt.

Zie hier boven

Heel goed.

Correct bedrijf met oog voor de klant

Mijn ervaring is gewoon goed met deze garage.

Ik ben reeds meer dan 20 jaar bij deze garage, ondanks verhuizingen naar elders in het land. Persoonlijke aandacht en proactief zijn bij mogelijke problemen geven het goede gevoel dat de auto bij hen in goede handen is.

Goede service met goede inzet

Vriendelijke bejegening

Eerste auto koop

Vriendelijke en eerlijke service. Fijne bijkomende tips voor de koop van een eerste auto.

Prima garage

Duidelijke afspraken en goede service! Vriendelijk personeel

Goed.

Prettig, vriendelijk en goed.

Altijd klaar staan voor de klant

Prima garage.Al zeker 30 jaar klant en altijd naar tevredenheid.

Waardeel 4

8431ND Oosterwolde