Als klant voor de eerste keer in dit autobedrijf. Een heel goed gevoel direct.

Prettige verkoper die de tijd voor je neemt en alles goed uitlegt.

Goed meegedacht met mijn wens van een auto met hoge instap.

Klantvriendelijke benadering, niet alleen bij de aanschaf van de C3 maar ook bij de aanschaf en onderhoud van de Ford Fusion.

Zeergoedeervaring

Zeer fijn bedrijf

Prima service, omdat ik op vakantie was is mijn auto keurig thuis weer neergezet

Fijne garage

Prettig contact tussen de klant en de garage medewerkers. Meedenkend en sociaal.

prima geholpen ,leuk personeel

snel geholpen en in een woord prima

Ben zeer tevreden over de reparatie, de auto heeft nog nooit ze fijn geremd en hij kraakt niet meer

tevreden

Service zoals je mag verwachten

Autobedrijf Hoogterp verleent al jaren de service die ik verwacht van een garagebedrijf.

uitstekend , flexibel

Morgens gebeld i.v.m. technisch probleem auto. Kon de auto middags brengen en werd in de loop van de middag onderhanden genomen. Te gen half vijf was hij gereed.

Puur en eerlijk bedrijf!

Pure vriendelijke mensen, afspraak is afspraak.

Fijne communicatie

Er wordt fijn en duidelijk gecommuniceerd.

klant vriendelijk

Goed geholpen

Zoals altijd prima.

Jitze heeft voor mij mijn kapotte Peugeot 107 verkocht, de inmiddels aangeschafte Kia Picanto is technisch gekeurd en goed bevonden, dus die zit nu in de pechhulp. Assistentie gehad op afstand (Frankrijk, België). Aardige, behulpzame en vakbekwame mensen. Ben nu een jaar of 20 een tevreden klant.

Prima bedrijf

Vlot afspraak maken, komen afspraken na e goede communicatie met klant.

geheel naar wens

Mijn aanvullende vragen inzake slijtage/uitlijnen wielen zijn oprecht , klantvriendelijk en goed adviserend door de baliemedewerker (naam ?) beantwoord.

zeer goed

Mijn ervaring met autobedrijf Jitze Hoogterp is zoals altijd goed Bij service beurt, is er altijd een vervangen auto

Altijd een Top service en persoonlijke aandacht

Kijk naar vorig antwoord

Persoonlijke vriendelijke benadering.

Zie boven.

Klantgericht en to the point

Afspraak is afspraak en meedenken in oplossingen

Klantvriendelijk en goed geholpen bij de aanschaf van onze auto

Hij Rijd fantastisch.

Maar al heel snel werkte de airco niet meer,om helemaal naar jullie te gaan vond ik wat ver.Daarom een neef van mij gevraagd die bij Ford garage Baan in Hengelo werkt om er na te kijken. Hij was te weinig afgevuld. Hopelijk is het hiermee verholpen anders kom ik er alsnog mee naar jullie Garage. Groetjes Johan.

Tevreden

Vriendelijke, sociaal en vakkundig personeel we

Heel erg tevreden

Alle afspraken zijn correct nagekomen en ik ben keurig te woord gestaan en geholpen zowel door de de receptie als het werkplaats personeel.

Snel en direct geholpen.

Lekke band.