Professioneel en vriendelijk.

Ik werd meteen vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg over wat er aan de auto was en fijn geholpen.

Fijne garage met top personeel!

Fijne garage, bekwaam en vriendelijk personeel.. Betaalbare service en goede prijzen.. Zeker een garage om eens heen te gaan..

Betrouwbare garage voor goed onderhoud

Kom hier al jaren met verschillende autos, ook nadat ik niet meer in Eys woon. Altijd goed geholpen en een goed advies. Helaas ook met mijn laatste miskoop... peugeot 207CC. Goed geholpen, kostbare reparatie maar ik heb er vertrouwen in dat ik toch nog een aantal jaren kan genieten van deze "fun" auto. Voor onderhoud, apk, is deze garage een aanrader. Je weet wat je krijgt, zonder het gevoel dat onnodige werkzaamheden worden uitgevoerd.

Eerlijk, transparant en behulpzaam.

Aardige mensen, meedenkend en afspraak is afspraak. Gespecificeerde nota van de verrichtingen. Top.

In een woord prima

Hele fijne vakmensen.

Betaalbaar en snelle service

Nog snel geholpen voor sluitingstijd

Eerste keuze voor onderhoud en goede service bij onverwacht probleem

Redelijke prijzen voor onderhoud en bij geconstateerde problemen kun je er op vertrouwen dat alleen datgene wordt uitgevoerd wat echt noodzakelijk is. Fijne ervaring als er tussendoor een probleem is. Wordt altijd gekeken of er een mogelijkheid is om je tussendoor te helpen en dan niet noodzakelijk een afspraak verder vooruit inplannen. Blijf hier zeker terugkomen voor het onderhoud van onze auto. H. Gorissen

Ze doen wat ze moeten doen.

Een garage begint al aan de balie. Wanneer die goed bemand is, volgt de rest haast vanzelf met de perfecte monteurs aanboord.

Snel en super geregeld

Denken mee als er een probleem is en gaan zelfs nog dingen uitzoeken

Alles vogens afspraak

Kom er al jaren altijd goed geholpen zeer vriendelijk personeel ga zo door.

Prima service en betaalbaar..

Aan 2 auto’s de servicebeurt en APK laten uitvoeren. Fijn om te zien dat alles wordt uitgevoerd wat noodzakelijk is, maar ook niet meer dan dat waardoor de kosten beperkt gehouden worden.

Klantgericht, adequaat, en levert kwaliteit.

Gezocht tot het euvel gevonden was. Daarna een betaalbare en adequate oplossing gezocht. Alweer bijzonder tevreden.

Goede garage met duidelijkheid vooraf en goede adviezen en uitstekende service!

Staan altijd voor je klaar en zeer behulpzaam!

zeer goede service en zeer behulpzaam

beste service en goede prijsafspraak

Kleine beurt en groot onderhoud, lukt steeds, goed en op tijd

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

super

heel eerlijk en oprecht

Een betrouwbare garage met kennis van zaken.

Zoals het hoort

Oto Eys heeft nette, correcte mensen in dienst die kennis hebben van hun vak. Snelle service en een goede prijs

Top service

Zeer vriendelijk en geduldig geholpen. Vervangend vervoer netjes geregeld. En ook nog betaalbare prijzen!

Goed geholpen

Uitstekende service!

Uitstekende service, altijd behulpzaam en klantvriendelijk.

Alles in orde, afspraken worden nagekomen.

Tevreden!

Vriendelijke bediening en super service

Ben zeer tevreden over alles

Meester Doctor Froweinweg 14 A

6287 CC Eys