Uitstekende service met net dat kleine beetje meer!
Ik word hier altijd goed geholpen
Behulpzaam. Je wordt als klant goed te woord gestaan met duidelijke tekst en uitleg.
Op grond van ervaringen van een goede kennis ben ik naar Oto-Eys gegaan. Op basis van de online-offerte heb ik contact gezocht. De online-offerte was helaas niet geheel compleet. Na uitleg over de aanvullende werkzaamheden (extra luchtfilter) heb ik een afspraak gemaakt voor het uitvoeren van een grote beurt. Naar mijn mening tegen een goede prijs-kwaliteit-verhouding. In de kosten was de APK-keurring begrepen. Ter plaatse werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Voor zover ik kan beoordelen is de beurt vakkundig uitgevoerd.
Vriendelijke mensen. Duidelijke afspraken. Vakmensen
Ervaring is goed. Vriendelijk en duidelijk. Wij vinden het belangrijk dat men vooraf slijtage en reparaties vermeldt indien dit uiteraard mogelijk is. Zoals b.v. slijtage van banden. Dan kan men hier alvast rekening mee houden en weet je wat je te wachten staat. Tot nu toe gebeurt dat.
Ben hier via vrienden terecht gekomen die als ik weer over mijn oude garage begon steeds begonnen over hun garage ga daar dan eens heen. En ja vanaf het eerste moment een goed gevoel. Heb zelfs al 2 maal meegemaakt dat ik storingsmeldingen had die eigelijk niks voorstelde maar wel onderzocht moesten worden (dus tijd)niks kosten dat noem ik nog eens klantvriendelijk en service super.
duidelijke afspraken. op tijd. komen afspraken na. goede prijs kwaliteit verhouding.
Zeer professioneel èn vriendelijk team! Uitermate deskundige medewerkers. Hier geldt zowel bij onderhoud als reparatie, van planning tot uitvoering: zeer tevreden!
ik kom al 25 jaar bij oto-eys voor apk,beurten,reparaties enz. alleen al het feit dat ik al 25 jaar deze garage benut zegt genoeg over prijs/kwaliteit, deskundigheid en een zeer vriendelijke service mijn ervaring,TOP
Zeer correct behandeld, goed gevoel bij deze garage. Snel en bekwaam. Familie al tijden naar tevredenheid klant, dus dat blijven we voortzetten.
Heb bij deze garage een goed gevoel. Bedrijf komt betrouwbaar over. Als leek vind ik deskundigheid lastig te beoordelen.prijs/kwaliteit zal wel in orde zijn, het rijden van een auto is immers ook een kostbare liefhebberij.
Erg vriendelijk en vakkundig bedrijf dat niet alleen op je geld uit is. Distributieriem laten vervangen, bleek onder de reparatie dat er nog iets was met lekkend olieklepje. Hebben ze vervangen en ook nog goedkoper dan de berekende offerte. Meestal zijn die goedkope garages van die louge garages waarbij je goed moet uitkijken. Maar deze is dat dus echt niet!! Ik kom zeker terug!!!
Al jarenlang klant en steeds goed en prettig geholpen. Geen verrassingen achteraf. Bij bijzonderheden wordt gebeld. Bijzonder vriendelijk en flexibel met inplannen van afspraak.
Meester Doctor Froweinweg 14 A
6287 CC Eys