Nakomen van afspraken

Betrouwbaar en denkt altijd mee

Ik ben al jaren klant en wordt altijd correct geholpen

Niets op aan te merken !

Het was een goede ervaring alles professioneel afgehandeld.

Het was weer een goede ervaring bij jullie, is steeds een beetje thuiskomen omdat mijn oma en familie op de mierse weg woonden en mijn moeder er geboren is. Warme groet Jolanda Verdaat (Kokx)

APK en beurtje, weer een jaar gerust rijden. Top !

APK en beurtje gehad. Weer een jaar gerust rijden, en dat voor een eerlijke prijs. De vloeistoffen en filters weer in orde, en een nieuwe ruitenwisser. Nu alleen hopen dat we die niet te vaak nodig hebben 8-) Bedankt !

Service, deskundigheid en ervaring

Ik ben al jaren trouwe klant, voor onderhoud, service en aan- en verkoop. Kan altijd snel terecht, eerlijk en betrouwbar in advies en je weet vooraf waar je aan toe bent qua kosten.

Perfecte service

Breng al jaren mijn auto voor keuring en onderhoud naar garage Huybregts Perfecte service.

Gewoon, goed in alle opzichten.

Als je altijd goed en eerlijk behandeld ben moet je tevreden zijn. Het is logies, dat je dan altijd blijft terug komen en dat doen wij inmiddels al 21 jaar. En blijven dat doen. Gegroet, Ben Hansen & Liesbeth van Eijk

Goede en snelle hulp

Hier staan ze altijd voor je klaar.....in het bijzonder de eigenaar

Piet zoekt altijd wel een kostenbewuste manier om je weer op (de) weg te helpen.

Goede service, prijsopgave vooraf

Super klantvriendelijk, alles top geregeld!

Klantvriendelijk, gewoon goed

Plaatselijke garage. Dicht bij huis. Klantvriendelijk. Vakkennis aanwezig. Afspraak maken tot factuurafwerking zijn goed verzorgd.

Perfecte garage met zeer goede service

Altijd meteen klaarstaan, een betere garage is er volgens mij niet.

Vriendelijk en goed

Makkelijk afspraak maken, vriendelijk, leenauto geen probleem. Goede prijsverhouding. Kortom prima.

Perfecte service!

Perfecte service en klantvriendelijk!!

helemaal volgens afspraak geholpen

Prima geholpen

Goede service!

Hele goede service, betaalbaar en vertrouwd!

Sterk in elk merk wat er ook moet gebeuren

Betrouwbaar

Deskundig

Deskundig en klantvriendelijk

Goed geholpen, komt afspraken na, indien nodig overleg met klant, goede service.

Oke

Oke