Al die jaren dat wij er komen.Geen klachten gehad.

Vriendelijk bedrijf. Staan altijd klaar voor je.

Duidelijk

Onderhoudsbeurt duidelijk omschreven en wat dat gaat kosten

super

Kreeg een leenfiets mee, ook heel fijn. Iedereen is heel vriendelijk en men geeft heel duidelijk aan als er iets moet gebeuren met je auto en de prijs wat het gaat kosten.

Aandacht en transparant

Duidelijke informatie over de onderhoudsbeurt van mijn Captur. Afspraak maken gaat snel en in overleg. Onderhoudsbeurt correct uitgevoerd.

Altijd perfecte service en bejegening van de klant

Elke vraag of probleem wordt door Frans Stokman klantvriendelijk behandeld en ze kennen je altijd bij naam. Petje af.

Ben Tevreden

Al jaren een fantastisch bedrijf

Zeer deskundig Prima communicatie goede prijs / kwaliteitverhouding

Vriendelijke mensen Goede service Auto wordt zelfs gewassen

Topgarage

Wij hebben onlangs een Dacia Sandero Stepway gekocht bij Stokman. En kan alleen maar zeggen dat wij vanaf de proefrit t/m de aflevering van de auto zeer tevreden zijn . En ook als je belt wordt je altijd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ook hebben wij de auto in onderhoud bij Stokman, en ook dat verloopt allemaal zeer correct. Van te voren prijsopgave ( ook via internet te bekijken ) en vlotte afhandeling.

prima geholpen

op tijd geholpen en de controle is snel uitgevoerd

Vriendelijk en duidelijk

Snel en correct geholpen

prima!

Goede service, prima!

Duidelijk advies

Is netjes en goed gegaan.

is goed en netjes gedaan.

Prima klantbenadering.

Doen wat ze zeggen,

vervelend om wederom een 10 te ge ven maar het is weer uitmuntend

Strak, snel, soepel en uitstekende communicatie en het tarief voor een grote beurt voordelig. Mij hoor je niet klagen en ben heel tevreden.

De service goed en je wordt altijd heel vriendelijk ontvangen kortom de sfeer is goed

Zeer tevreden met de onderhoudsbeurt en APK.

Ik wordt altijd goed geholpen bij Frans Stokman Heerhugowaard. Vriendelijk en sympathiek personeel. Auto netjes gewassen na de onderhoudsbeurt met APK, Top service.

Uitstekende service

Uiterst tevreden. Goede kwaliteit en snelle service.

Zoals altijd een prima ervaring

Afspraak maken is eenvoudig. Vervoer op verzoek geregeld, klaar op tijd. Vriendelijk. Prima ervaring dus

Zeer goede service

Heel tevreden voor de snelle repatie, en vervangend vervoer prima geregeld

Top bedrijf

Mijn auto voor een beurt gebracht Er zat vogelpoep op mijn auto, middags de auto opgehaald en auto klaar en stralend in het zonnetje, gewassen en al. Top service

Ja het is altijd weer een uitgave ,maar als de monteurs aangeven dat er onderdelen vernieuwd moeten worden ben ik alleen maar blij.mijn auto is 19 jaar oud maar rijdt nog prima Omdat de voorbanden vervangen moesten worden ben ik in januari naar Kwik fit gegaan. Bij het aanbrengen van de banden was dat niet goed gegaan de schroefdraad was scheef waardoor de band er niet goed inzat. Gelukkig hebben de monteurs dat ontdekt anders had ik waarschijnlijk problemen gehad. Dus in het vervolg alles repareren bij garage Stokman.

mijn ervaring is altijd zeer goed

Staan altijd voor mij klaar als ik een afspraak maak

Uitstekende service en klantvriendelijkheid

Ik kon wachten op de service beurt. Hierbij kon ik een krant lezen, onder het genot van een kop koffie.

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Auto's

Frans Stokman B.V. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland. Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.