Weer prima geholpen

Duidelijkheid vooraf door offerte

Uitstekende service

Prettige ontvangst. Het werk is prima gedaan

Uitstekende service

Zie hierboven

Volle tevredenheid

Vakmanschap & goede Service.

Op & Top vriendelijke medewerkers !

Service en klantvriendelijkheid

Achter de balie is men bekend met mij. Contacten zijn daardoor snel. Men weet waar het over heeft en ik hoef niet weer alles uit te leggen.

altijd vriendelijk en prima service.

Denk dat meer dan 40 jaar bij dezelfde dealer meer dan voldoende zegt. "Slechts" 4 sterren beoordeeld, omdat er altijd stimulans moet zijn voor verbetering.

Keurig afgeleverd

Geheel volgens de afspraak

Tevreden

Weer tevreden over de goede service van Renault Stokman Heerhugowaard.

vriendelijk en service gericht

Komen afspraken na en zijn zeer correct

vragen worden altijd beantwoord en uitgelegd.

Afspraak = afspraak. Vragen worden altijd beantwoord en uitgelegd.

Goede communicatie, goede service, geen verassing

Klasse, zoals altijd!

Ben zo blij met jullie. Er wordt meegedacht, de service is 10+, er worden geen dingen gedaan die niet nodig zijn, oftewel kan volledig vertrouwen op het advies!

werkplaats en verkoop geweldig, baliemedewerkers een dikke min.

prima verkoopafdeling en de werkplaats levert prima werk. Jammer dat het contact met de baliemedewerkers bijzonder moeizaam liep.

Goede service!

Duidelijke communicatie, offerte vooraf. En extra kosten tijdens apk/onderhoud goed gecommuniceerd. Kreeg de auto gewassen mee terug.

Meer dan tevreden.

Weer prima uitgevoerd in goed vertrouwen

Prima afhandeling van de onderhoudsbeurt. Belangrijke spullen die ik vergeten was, keurig netjes weer teruggevonden. Zoals altijd een vertrouwd adres. Tot de volgende keer

Duidelijk en prettig

Duidelijke afspraken, denken mee. Niet perse de duurste oplossing!

Afspraken zijn na gekomen

Top dealer, denkt met je mee!

Al vele jaren klant bij Frans Stokman. Altijd vriendelijk behandeld, Altijd een luisterend oor en een oplossing mochten er problemen zijn. Mijn 16 jaar oude Koleos is door en bij Frans Stokman in prima handen!

geen bijzonderheden

Aandacht voor klant

Netjes binnen de afgesproken tijd klaar.

Onderhoudsbeurt voor elektrische Renault: volgens afspraak binnen een uur klaar, ik kon er op wachten met een kopje koffie en de Telegraaf.

TOP GEWELDIG

Goed en snel geholpen. TOP bedrijf

Weer prima geholpen

Stokman doet wat hij beloofd, ook qua prijs en service, prima geregeld.

Alles prima verlopen

Vakgarage met alles erop en eraan

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Auto's

Frans Stokman B.V. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland. Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.