Persoonlijke benadering

Goede service en klantvriendelijk

Zeer goede garage

Zeer goede vakmensen,altijd vriendelijk.

Zoals altijd klantvriendelijk en deskundig!

Zoals altijd klantvriendelijk en deskundig!

zeer klantvriendelijk

goede service, meedenkend

Goede wijn behoeft geen krans!

Als uw bedrijf vanaf morgen ook brood zou gaan verkopen, dan eet ik vanaf morgen nog slechts 'Stokman brood'.

Was weer uitstekend

Fijn om moment van ophalen van de auto in onderling overleg te kunnen bepalen (in dit geval in verband met afspraak in Alkmaar om 15.30 uur auto opgehaald om 15.00 uur)

Goed behandeld

Zeer goed gemaakt en snel

Zeer klantvriendelijk, professioneel , denken in oplossingen

Uitstekende service, gelijk leenauto, snelle reparatie en ontzettend vriendelijk.

Ruim dertig jaar zeer tevreden

Ruim dertig jaar zeer tevreden, zegt genoeg.

goede garage prettig personeel terzake kundig

goed personeel die je niet extra op kosten jagen .Bij problemen denk men mee met de klant . Dus zonder meer een fijne garage. Zal niet snel veranderen

Rimpelloze service zoals altijd

Duidelijke afspraken. Professionele service welke toch op vriendelijke en persoonlijke wijze word uitgevoerd. Een gastvrij bedrijf !

Supper snel geregeld

Reparatie snel opgelost

...

altijd correct conform afspraken

altijd correct conform afspraken

Goede garage met een persoonlijk gevoel er bij.

Altijd prettig geholpen bij Frans Stokman.

Als altijd: top!

Zoals altijd: meedenken, alle mogelijke medewerking om het mij zo makkelijk mogelijk te maken en geen dure onderdelen proberen aan te smeren als er andere mogelijkheden zijn. Niets opdringen, heerlijk. En natuurlijk loopt de auto weer als een zonnetje ;)

goed behandeling na constateren van een olielekkage

het autobedrijf heeft een kleine olielekkage bij een B-beurt geconstateerd. een perfecte oplossing en voorstel om een huurauto te mogen gebruiken voor de 2 dagen dat de auto in de garage staat is zeer goed ontvangen. een duidelijke uitleg waar de olielekkage zich bevond en hoelang de reparatie duurt werd door de receptionist aan mij vertelt. een nieuwe afspraak op korte termijn is gemaakt. de receptionist gaf meerdere malen aan dat de geconstateerde olielekkage geen invloed heeft op het gebruik van de auto. deze geruststellende woorden is een soort garantie van de garage dat in de periode dat de lekkage is verholpen niet tot nieuwe mankementen kan leiden.

Er is geen betere.

Klantvriendelijk bedrijf

Vriendelijk ontvangst. Onderhoud naar afspraak uitgevoerd. Gezellig bedrijf. Altijd een vriendelijk woord en een kopje koffie.

Goed en vriendelijk geholpen

Fïjn geholpen

Alleen maar positief.

Klantvriendelijk

Voelt altijd alsof ik gezellig even langs kom. Fijne ruimte om te zitten terwijl ik op mijn auto wacht. Theetje, boekje, praatje. Op de afgesproken tijd werd de onderhoudsbeurt uitgevoerd en mooi op tijd klaar. Ze zijn hier zeer klantvriendelijk.

vriendelijk personeel, vlotte afhandeling.

snelle service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zoals al jaren geheel tevreden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima !!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Auto's

Frans Stokman B.V. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland. Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.