Goede service en geen verrassingen

Goede service, offerte vooraf, werken volgens afspraak en geen verrassingen achteraf.

TOP!

Informatief en transparant qua informatie verstrekking!

Klasse

2 auto's heen en weer klaar voor de winter

Goede service!

Stipt volgens afspraak, correct, kwalitatief, behulpzaam en vriendelijk.

Geen toevoeging nodig.

goed geregeld

Alles conform afspraak geregeld

Heel plezierig

Servicegericht

Kleine extra opmerkingen zijn meegenomen in het reguliere onderhoud.

Duidelijk transparant goede uitvoerng van de werkzaamheden

Werkzaamheden werden volgens afspraak goed uitgevoerd.

heel goed

Afspraak heel goed na gekomen

goede deskundige en klantvriendelijke benadering

Goed overleg en klantvriendelijke deskundigheid

Je wordt wordt netjes te woord gestaan. Vervangende auto prima. Er stond alleen iets op de bon voor volgend jaar maar kon dat niet omschrijven wat dat was, en het is ook niet verteld. Maar ga daar nog wel even achter aan.

Zeer klantvriendelijk

Goede communicatie, duidelijke prijzen en extra service

Vakmensen bij Frans Stokman

Ik kom al jaren bij Frans Stokman en niet alleen voor de koffie. Fijne, lieve mensen en super service gericht. Dan de mensen in de garage. Hoe goed de mensen bij de service balie ook zijn, het werk van de monteurs geven altijd de doorslag. En ook daar voor zit je geramd bij Frans Stokman. Vaklieden puur sang!

Tevreden

Duidelijkheid over kosten vooraf en altijd overleg als er toch meer moet gebeuren met prijsopgave door Edwin. Bij het ophalen nog even alles doornemen, ook de attentiepuntjes voor volgend jaar. En dan weer instappen in mijn gewassen en gezogen 12 jaar jonge Twingo.

Uitstekende service

Prima prijs- kwaliteit verhouding Primaa balans tussen zakelijke- persoonlijke benadering. Bij een probleem wordt er nagedacht ovet een verantwoorde oplossing, zowel technisch als voor je portemonn'e.

Alles prima opgelost

Grote beurt en APK samen snel uitgevoerd- vervangend vervoer geen probleem!

Perfect bedrijf met super service

Altijd vriendelijk ontvangst en lekkere koffie. Gezellig bedrijf dat met je meedenkt en zeer goede service.

TOP

Ben al jaren klant bij Frans Stokman en word altijd goed, vriendelijk en vakkundig geholpen. Zeer tevreden.

Top service, altijd met een vriendelijk gezicht

Afspraak maken is makkelijk. Terugkoppeling vind snel plaats. Voertuig wordt keurig afgeleverd. Prijs - kwaliteit verhouding is goed. Keurige en vriendelijke service. TOP !!!

Prima.

Ik ervaar het contact met iedereen bij jullie als zeer prettig. Allemaal vriendelijke mensen en behulpzaam. Ik vind het mooi dat jullie veel service bieden o.a. uiteindelijk gratis mijn achterruitsproeier gemaakt en het stofzuigen van de auto. Top! Ik vind dat dit hoort, maar dit is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend.

Vriendelijke medewerkers, goed advies en er wordt meegedacht

Ja prima hoor. Ik ben in ieder geval tevreden

Ik hief geen ander garagebedrijf, want die kan nooit beter zijn dan Frans Stokman

Prima, luisterend personeel, die goede adviezen geeft en uitstekend vakwerk levert.

snel en goed, mensen denken mee

wij vonden het goed

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Auto's

Frans Stokman B.V. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland. Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.