Prettig en accuraat geholpen

Duidelijke afspraken, goede leenauto, prettige omgangsvormen, goede service.

Snel, duidelijk, klantvriendelijk.

Telefonisch uitstekend geholpen. Alles naar wens.

goed geholpen volgens afspraak

duidelijke kosten en zelfs de auto gewassen en gezogen met de onderhoudsbeurt

Geweldige service. Al jaren klant en zeer vriendelijk en bekwaam personeel.

In een woord GEWELDIG

Prettig

Zeer vriendelijke en duidelijk communicatie van het personeel, zeer service gericht

Prima service zoals gebruikelijk

Fijn bedrijf, ze kennen je. Vooraf een prijsopgave gehad voor de beurt zodat je weet waar je aan toe bent, dat is fijn.

Goed geholpen en goede service

Goed geholpen en goede service

Prima service en keurig uitgevoerde garantieklus. Fijne leenauto!

Zeer tevreden met kwaliteit en de uitvoering van de werkzaamheden. Uiterst tevreden over de auto, de uitrusting en de rijkwaliteit.

Prima prijs/kwaliteit verhouding, gecombineerd met een mooie balans tussen zakelijk/persoonlijke be

Zeer klantvriendelijk

Je wordt altijd gebeld of je akkoord gaat met de reparatiekosten. Mijn auto rijdt na de onderhoudsbeurt weer als een zonnetje en als kers op de taart was de boomhars van het dak verwijderd en de auto helemaal gewassen. Dat is de service van Stokman! Heel blij mee.

Ervaring was goed

Alles was goed geregeld, vervangende auto stond klaar. Super geholpen

gewoon goed

klein probleem word meteen opgelost

Klantvriendelijk

Goede service en excellente communicatie.

Klantgerichte en klantvriendelijk behandeling

zie boven

Fijn geholpen, auto weer Top

Geweldige services

uitstekende service

ik heb graag een rit van 40 km over om bij Stokman het onderhoud toe te vertrouwen.

Prima geregeld!

Auto gebracht voor regulier onderhoud. Alles prima geregeld. Leen auto stond klaar. Op tijd weer opgebeld dat mijn auto klaar was.

Alles goed geregeld

Alles komt netjes voor elkaar en op tijd.

Het kan ergens niet beter zijn

Het is een eerlijk bedrijf prettige mensen en zo nodig een eerlijk advies

Vriendelijk en adequaat

De service is prettig, reparaties worden netjes afgehandeld. Van de verkopers gaat mijn voorkeur uit naar Remco in het persoonlijk contact dit geld ook voor de balie medewerkers ook al wordt dit in deze beoordeling niet gevraagd maar mag eens gezegd worden.

erg tevreden

zoals offerte de werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd. Erg vriendelijke medewerkers die met je meedenken

Heel goed

n.v.t.

Prima garage, goede informatie en fijne medewerkers

Zie boven

Vriendelijke medewerkers, afspraken worden nagekomen, onderhoud voor een goede prijs en de auto was gewassen toen we m weer kwamen ophalen!

Tevreden

Apk gedaan, reparatie goed, attente receptie !

Pascalstraat 2

1704RD Heerhugowaard

Over Frans Stokman Auto's

Frans Stokman B.V. Pascalstraat 2 1704RD Heerhugowaard 072-5718055 Frans Stokman is al ruim 40 jaar een begrip in mobiliteit in heel Noord-Holland. Sinds 1982 is Frans Stokman BV als Renault- en caravandealer in Heerhugowaard gevestigd op het industrieterrein de Zandhorst. Na een explosieve groei is Frans Stokman BV uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 medewerkers die als doel hebben om u optimaal van dienst te zijn. Tot onze activiteiten behoren verkoop Renault nieuw, occasions, onderhoud, APK, leasing en airco service. Daarnaast verkopen wij nieuwe caravans van het merk Caravelair en nieuwe campers van Weinsberg en Dethleffs. Ook voor gebruikte caravans en campers, caravan- en camperonderhoud en verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Gastvrijheid en service staan nog steeds hoog in het vaandel bij Frans Stokman BV.