Alleen een heel kleine miere neukerige opmerking Extra Kilometers zouden € 0,20 kosten Berekend Exclusief B.T.W. € 0,17 Is dus inclusief B.T.W. € 0,20575 Of te wel 80 maal € 0,00575 = € 0,46 extra betalen Maar dit betaal ik graag Perfecte auto Mocht dit verhaaltje U niet passen Gooi het dan maar weg
Ik ben tevreden met jullie service.
Het hele process is vlekkeloos verlopen. De mensen aan de balie waren klantvriendelijk en de prijzen vielen uiteindelijk ook enorm mee. Zeer tevreden!
Altijd bij Martin Schilder gehuurd, was toen al helemaal goed. Nu Broekhuis, gelukkig niets veranderd en nog steeds top! Zeer vriendelijke mensen, altijd bereid om te helpen en mee te denken.
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van Broekhuis, en positief over deze ervaring. Ook probleempje achteraf werd snel en correct opgelost.
Goede services
Snelle afwikkeling van mijn reservering. Een fijne auto kunnen rijden met ook een goede prijs. Bedankt !
Initieel was het even zoeken naar het contract en daarna prima service en auto. Makkelijk terugbrengen bij Tankstation.
Kreeg og een navigatietoestel mee, dat echter niet bijgewerkt was. Zouden ze subiet doen...Mooi.
Prima service, prettig geholpen door medewerkster
Ik ben vriendelijk, deskundig en vlot geholpen, zowel bij de reservering als bij de afhandeling van zaken.
Eerste ervaring met dit bedrijf is me uitstekend bevallen!
Ruim assortiment nette auto's. Ik kon er lastminute nog terecht. Alle auto's zijn scherp geprijsd vergeleken met andere verhuurders. Voor mij een substantieel nadeel was het ontbreken van een sleutelkluis. Ik kan auto's meestal niet binnen kantoortijden inleveren. Hierdoor is de kans niet zo groot dat ik binnenkort nogmaals zal huren bij Broekhuis.
Na telefonisch overleg had ik een 7-persoons Touran gehuurd, maar de twee achterste klapstoeltjes (en de instap) waren te klein voor een volwassen persoon en in ons geval onbruikbaar. Dan toch maar met 3 volwassenen op ds achterbank. Verder prima auto en service.
Goede en duidelijke afspraken. Snelle afhandeling
Goede ervaring gerust gevoel
erg goed
Ik kom al jaren bij Schilder/Broekhuis met mijn Skoda voor onderhoud. Mehmet zit het dichtst bij de ingang. Ik heb hem leren kennen als een zeer klantvriendelijk, deskundig persoon.
Very professional experience, highly recommended!
zeer welkom
Auto huren binnen een dag, klantvriendelijk en ben erg blij met de auto.
Nvt3
Goed geregeld, ze denken met je mee en de prijs-kwaliteitsverhouding is prima.
Smaragdweg 12
1812RJ Alkmaar